Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek felszabadultabb? A kérdésem inkább fiúkhoz szólna, de természetesen a lányok tapasztalatait, véleményeit is szívesen elolvasom.
Tehát, 5 hónapja vagyok együtt a fiúval, viszont mindig úgy érzem lehetnék jobb is a számára. Tudom hogy nagyon szeret, mindig kifejezi tettekkel és szavakkal egyaránt efelol nincs kétségem, de 5 hónap után is annyira félénk vagyok és őt nem zavarja viszont félek hogy egy idő után unalmas lehet a számára. Valószínűleg az alap természetem ilyen visszahuzodo és félénk de szeretnék rajta változtatni és néha meglepni őt és megmutatni hogy van másik oldalam is. Előre is köszönöm a válaszokat! :)
16/L
5 hónap után gondolom már rendszeresen éltek nemi életet.
A szexben is szégyenlős, félénk vagy?
Konkrétan mit jelent neked a felszabadultság?
Nem igazán értem. Ha ő így szeret, akkor miért akarsz megváltozni? Lehet, hogy ha extrovertáltabb lennél, akkor nem is tetszenél neki.
A szex meg majd jön magától. Ha kíván téged, tuti fog majd kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!