Akinek több császármetszése volt az leírná a tapasztalatait?
3 volt. Nekem a 2. volt a legnehezebb. Nehezen is épültem fel. A 3. meg olyan mintha nem is lett volna olyan könnyen ment minden. Még meg is kérdezték, hogy biztos császáros voltam-e. :)
Ha van kerdésed szívesen válaszolok :)
Nekem a műtét másodszor rosszabb volt, de ebben benne van az is, hogy második alkalommal egy hosszabb vajúdás után jóval fáradtabb voltam, és lelkileg is jobban megviselt. Másodszora műtét közepétől folyamatosan arra kellett koncentrálnom, hogy el ne aludjak, időnként rámszóltak, hogy maradjak ébren, mélyebbet lélegezzek, mert esik a szaturációm, és egy ponton nagyon hányingerem volt, míg első alkalommal csak émelyegtem kicsit. De mindez nincs összefüggésben azzal, hogy hányadik császár.
Mindkét császár után pokoli volt először felkelni, és én az első két napot is elég szörnyűnek éltem meg. A második után viszont hamarabb felépültem, bár az első után is viszonylag gyorsan rendbejöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!