Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 és fél hónap rövid idő, hogy elveszítsem a szüzességemet?
Figyelt kérdés
Barátommal 3 és fél hónapja vagyunk együtt. Volt már csók is és petting is. Én ÚGY ÉRZEM, HOGY KÉSZEN ÁLLOK RÁ, és megbízom a barátomban. Már nagyon várom és kívánom a szexet (nem kell lerib...ni, ez egy természetes dolog), szerintetek ez korai?2020. jún. 12. 23:09
11/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon korai legalábbis nekem az lenne. De ha te késznek érzed magad akkor nyugodtan, ne foglalkozz mások véleményével. Viszont ha így rágódsz rajta, hogy idegeneket kérdezel meg, valószínűleg nem vagy biztos benne, így lehet nem kéne elsietni.
17/L aki 5 hónapja van a párjával de még csak csókolóztak
12/12 anonim válasza:
Ugy érzed készen állsz rá. Akkor nincs mire várni. 16 evesen testileg is tokeletesen készen allsz a dologra. 3,5 pedig bovel eleg, sőt én eddig nem vártam a szuzessegem elvesztésével es nem bantam meg. Ne külső dolgok, masik véleménye befolyasoljon. Az a lenywg, hogy te mit akarsz es neked mi lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!