Ha egy lány 1-2 hónap után elveszíti a szüzességét, akkor meggondolatlan?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem készen lennék rá, meg ismerem a srácot, barátok voltunk eddig, és meg is bízom benne. Mondjuk azért 1-2 hónapot várnék, de többet nem hiszem. Meggondolatlan vagyok?2013. márc. 24. 21:56
1/12 anonim válasza:
Tedd úgy mindig, amit a szíved diktál! Nem meggondolatlan szerintem.
2/12 anonim válasza:
igen, ha 12 éves vagy :)
Ha elég idős vagy hozzá és így érzed, egészségedre :)
4/12 anonim válasza:
Ha barátságból lett ez a kapcsolat, akkor a helyedben kicsit várnék. Csak mert elég gyakori, hogy a két fél rájön hogy a barátság jobban működött mint a párkapcsolat. De ha nincs benned ilyen félelem, akkor nem korai.
5/12 A kérdező kommentje:
17/L
2013. márc. 24. 22:00
6/12 anonim válasza:
Attól függ mennyi idős vagy...de szerintem igen
7/12 anonim válasza:
Én is 17éves vagyok és a mostani barátommal feküdtem le először 1,5hónap után azóta is együtt vagyunk,5 és fél hónapja :)
8/12 anonim válasza:
Én is ennyi idő után feküdtem le a barátommal, és nem bántam meg :)
9/12 anonim válasza:
Leírtad szépen, hogy már meggonoltad... ha elég érett vagy hozzá és készenálltok - amit ennyiből nem tudok megmondani, de ha ilyet kérdezel, akkor valószínűleg még nem - akkor szerintem nem lehet baj!
Védekezzetek! :)
10/12 anonim válasza:
Én is ennyi idő után feküdtem le...a markommal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!