Melyik "jobb"? 16 évesen 2 hét után elveszteni a szüzességet, vagy 14 évesen 5 hónap után?
Jobb? Most kötelező választani?
Természetesen egyik sem, bár legalább 5 hónap után többnyire megismerünk egy embert és nem egy vadidegennel bújunk össze.
Na a sok szüzike összegyűlt...
14 és fél voltam én is, 1-2 hónap után történt.
A kapcsolatom 10 évig tartott.
Barátnőm majdnem 19 volt, távkapcs, utána többet nem is találkoztak.
Nem ettől függ...
25N
Azzal, hogy agyilag szerinted 15 éves szinten vagyok, magadat minősíted,mivel 2 mondat után messzemenő következtetést vonsz le, mikor semmit nem tudsz rólam.
Én leírom a saját véleményem, tapasztalatom, amivel senkit nem bántok, mégis neki állsz személyeskedni... Ez aztán nagyon érett viselkedésre vall :-)
Nem az életkor határozza meg, mikor kezdjen el valaki szexuális életet élni, és nem is attól függ, hogy mások mit gondolnak.
Csak legyen hozzá esze, és felelőssége, hogy ne csússzon be a baj, és ne jöjjön ide utána megkérdezni, hogy mennyi az esélye, hogy terhes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!