Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Melyik "jobb"? 16 évesen 2...

Melyik "jobb"? 16 évesen 2 hét után elveszteni a szüzességet, vagy 14 évesen 5 hónap után?

Figyelt kérdés

2013. dec. 11. 22:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
18 felett pár hónap után.
2013. dec. 11. 22:49
 2/12 anonim ***** válasza:
-.-". Ez agyilag leszívott. A te esetedben szerintem mind a kettő káros.
2013. dec. 11. 22:49
 3/12 A kérdező kommentje:
:DDD Barátnőimről van szó. Ezen veszekednek. Az egyik szerint ő sokkal jobb, mert 16 volt mikor elvesztette de még csak 2 hete járnak, a másik szerint meg az jobb, hogy 14 és fél évesen 5 hónap után.
2013. dec. 11. 22:51
 4/12 anonim ***** válasza:

Jobb? Most kötelező választani?

Természetesen egyik sem, bár legalább 5 hónap után többnyire megismerünk egy embert és nem egy vadidegennel bújunk össze.

2013. dec. 11. 22:52
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
Mi van? Ti Minimax helyett p*rnón nőttetek fel??? 14-16 évesen nekem a legnagyobb izgalom az életemben az volt, hogy kaptam nyelves csókot! Üljetek már még egy kicsit azon a szűzhártyán!
2013. dec. 11. 22:57
 6/12 anonim ***** válasza:
Minél idősebben, minél hosszabb idő után.
2013. dec. 12. 06:36
 7/12 anonim ***** válasza:
68%

Na a sok szüzike összegyűlt...

14 és fél voltam én is, 1-2 hónap után történt.

A kapcsolatom 10 évig tartott.

Barátnőm majdnem 19 volt, távkapcs, utána többet nem is találkoztak.

Nem ettől függ...

25N

2013. dec. 12. 08:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Hú utolsó hiába vagy 25 agyilag még nem vagy több 15nél,azért mert véletlen te együtt voltál azzal sokáig akivel gyerekként lefeküdtél,még nem normális és ráadásul korai 14-15 évesen szexelni,arról meg ne is beszéljünk mennyi önbecsülése,esze,és tartása van egy lánynak aki 14-16 évesen pár hét,pár hónap után már szét teszi a lábát. Kérdező egyik sem jobb,éretlen,önbecsülés nélküli lányra vall a korai,meggondolatlan szex.
2013. dec. 12. 19:33
 9/12 anonim ***** válasza:
68%

Azzal, hogy agyilag szerinted 15 éves szinten vagyok, magadat minősíted,mivel 2 mondat után messzemenő következtetést vonsz le, mikor semmit nem tudsz rólam.

Én leírom a saját véleményem, tapasztalatom, amivel senkit nem bántok, mégis neki állsz személyeskedni... Ez aztán nagyon érett viselkedésre vall :-)

Nem az életkor határozza meg, mikor kezdjen el valaki szexuális életet élni, és nem is attól függ, hogy mások mit gondolnak.

Csak legyen hozzá esze, és felelőssége, hogy ne csússzon be a baj, és ne jöjjön ide utána megkérdezni, hogy mennyi az esélye, hogy terhes...

2013. dec. 14. 13:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Te nem állsz neki? Dehogynem: "Sok szüzike összegyűlt" nem ez nem személyeskedés,végülis..Tudod 2 mondatból is simán le lehet szűrni,tudod nem csípem az olyan "érett,és felnőtt" egyedeket akik tinik kérdéseire nagy büszkén leírják,hogy még pedig Ők 13-15 évesen már annyira érettek voltak és milyen happy end lett a vége..
2013. dec. 14. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!