Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Ti hány hónap járás...

Lányok! Ti hány hónap járás után vesztettétek el a szüzességeteket? 17/L

Figyelt kérdés
A barátommal 3 és fél hónapja vagyok. Nekem ennyi idő még kevés ahhoz, hogy megbízzak benne ennyire. Ti hogy vagytok/voltatok ezzel? Normális ez?
2013. máj. 15. 20:14
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az időn múlik, hogy mennyire bízol meg benne. Ha tudod, hogy mikor fogsz vele lefeküdni, akkor oké, ha sejtésed sincs, akkor valami nincs rendben. Nem a sráccal van ez esetben a probléma, hanem magaddal nem vagy még tisztában egészen. A szex nem bűn.
2013. máj. 15. 20:16
 2/27 anonim ***** válasza:
34%
2 hét volt. nem értem mit kell annyit várni-.-
2013. máj. 15. 20:16
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi a f*szom manapság ez hogy elhatározzátok mit mikor fogtok érezni.Hogy 16 évesen még nem akarok lefeküdni meg csak 7 hónap járás után meg 17 évesen akarom elveszteni.

Könyörgöm ezek érzések nem egy valami amit időzíteni kell.Akkor tedd meg ha úgy érzed !!!

2013. máj. 15. 20:18
 4/27 anonim ***** válasza:
ma 20:18 pont ez az, Ő 3 hónap után nem érzi a vágyat. Akkor nem a pasival, meg a bizalommal van a baj. Nem csodálom, hogy nem tud megbízni abban, akire nem vágyik, de "szerelmi kapcsolatban" van vele.
2013. máj. 15. 20:20
 5/27 anonim válasza:
Csak hogy őszinte legyek... 7 hónap :)
2013. máj. 15. 20:20
 6/27 anonim ***** válasza:
Nem az időn múlik, nem ?
2013. máj. 15. 20:21
 7/27 anonim válasza:

2hónap bár elhatároztam hogy fél év de ha tényleg szeretsz valakit és vonzódsz hozzá megteszed amikor épp úgy adodik.:)

és nem tudom hogy csinálod hogy nem bizol benne ennyire... ha nincs bizalom akkor kb "szervezhetitek a temetést". mindenesetre gondold at a kapcsolatotokat mert valami nem oke...

17/L

2013. máj. 15. 20:27
 8/27 anonim ***** válasza:
2 hónap után, de már évekkel előtte ismertük egymást. És nem az időn múlik hanem az érzelmeken! Ha nem akarod még ne tedd, nem vagy időhz közve, ha szeret megérti.
2013. máj. 15. 20:29
 9/27 anonim ***** válasza:
3 hét.:) Bár azt tegyük hozzá, hogy én régebb óta ismertem a barátomat, és 20 éves voltam...:)
2013. máj. 15. 20:29
 10/27 anonim válasza:
31%

egy hónap :)

17/L

2013. máj. 15. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!