Lányok! Ti hány hónap járás után vesztettétek el a szüzességeteket? 17/L
Figyelt kérdés
A barátommal 3 és fél hónapja vagyok. Nekem ennyi idő még kevés ahhoz, hogy megbízzak benne ennyire. Ti hogy vagytok/voltatok ezzel? Normális ez?2013. máj. 15. 20:14
1/27 anonim válasza:
Szerintem nem az időn múlik, hogy mennyire bízol meg benne. Ha tudod, hogy mikor fogsz vele lefeküdni, akkor oké, ha sejtésed sincs, akkor valami nincs rendben. Nem a sráccal van ez esetben a probléma, hanem magaddal nem vagy még tisztában egészen. A szex nem bűn.
2/27 anonim válasza:
2 hét volt. nem értem mit kell annyit várni-.-
3/27 anonim válasza:
Nem tudom mi a f*szom manapság ez hogy elhatározzátok mit mikor fogtok érezni.Hogy 16 évesen még nem akarok lefeküdni meg csak 7 hónap járás után meg 17 évesen akarom elveszteni.
Könyörgöm ezek érzések nem egy valami amit időzíteni kell.Akkor tedd meg ha úgy érzed !!!
4/27 anonim válasza:
ma 20:18 pont ez az, Ő 3 hónap után nem érzi a vágyat. Akkor nem a pasival, meg a bizalommal van a baj. Nem csodálom, hogy nem tud megbízni abban, akire nem vágyik, de "szerelmi kapcsolatban" van vele.
5/27 anonim válasza:
Csak hogy őszinte legyek... 7 hónap :)
7/27 anonim válasza:
2hónap bár elhatároztam hogy fél év de ha tényleg szeretsz valakit és vonzódsz hozzá megteszed amikor épp úgy adodik.:)
és nem tudom hogy csinálod hogy nem bizol benne ennyire... ha nincs bizalom akkor kb "szervezhetitek a temetést". mindenesetre gondold at a kapcsolatotokat mert valami nem oke...
17/L
8/27 anonim válasza:
2 hónap után, de már évekkel előtte ismertük egymást. És nem az időn múlik hanem az érzelmeken! Ha nem akarod még ne tedd, nem vagy időhz közve, ha szeret megérti.
9/27 anonim válasza:
3 hét.:) Bár azt tegyük hozzá, hogy én régebb óta ismertem a barátomat, és 20 éves voltam...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!