Lányok! Ti hány hónap járás után vesztettétek el a szüzességeteket? 17/L
Figyelt kérdés
A barátommal 3 és fél hónapja vagyok. Nekem ennyi idő még kevés ahhoz, hogy megbízzak benne ennyire. Ti hogy vagytok/voltatok ezzel? Normális ez?2013. máj. 15. 20:14
11/27 anonim válasza:
Én 100%-osan megbíztam benne, de még nem akartam... 8 hónap után...
16/L
12/27 anonim válasza:
4 hónap után, és utána meg is bántam, még nem voltunk kész rá. Akkor tedd meg szerintem, ha már teljesen készen állsz rá lelkileg, mert nem lehet visszacsinálni. De az is lehet, hogy nálatok jól fog "elsülni" :)
13/27 anonim válasza:
Mondjuk majdnem kettő. De annyira nem az időn múlik. Ha szereted, akkor lefekszel vele, bármennyi ideje is legyetek együtt.
Egyik barátnőm fél évet várt, másik egy éjszakásban vesztette el.
15/27 anonim válasza:
Én se értem minek kell annyit várni ezzel a szüzesség témával.. Én 2hét után feküdtem le vele és nem bántam meg azóta is együtt vagyunk 16/l
16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat, továbbra is várom őket! Légyszi aki meg cseszegetni akar ne itt tegye, attól még, hogy ti pár hét után lefeküdtetek vele, nekem lehetnek másak az elveim.
2013. máj. 16. 15:30
17/27 anonim válasza:
Még tán fél év is kevés igazán kiismerni a másikat.
18/27 anonim válasza:
2 hónap után feküdtünk le! Nem az időn múlik ha együtt vagytok és azt érzitek MINDKETTEN hogy akarjátok és készen álltok rá akkor nincs akadály!!!
19/27 biaaa3 válasza:
Egész pontosan 3 hónap és 1 nap. Amikor összejöttünk (én 16,5, ő 21,5 volt) én még szűz voltam, ő persze már rég túl volt rajta. Próbálkozott párszor az elején, de látta, hogy nem akarom még, így hagyott. Egy tavaszi este kerti partin voltunk és akkor úgy éreztem, hogy most akarom, hazamentünk és megtörtént, én nem bántam meg, azóta is együtt vagyunk, ennek 5 éve. :)
20/27 biaaa3 válasza:
és az lemaradt, hogy 22 éves lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!