Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nem tetszik,ha a barátnőm kontyba hordja a haját?
Barátnőm újabban mindig kontyba hordja a haját :/ de sajnos nekem ez nem tetszik más lányokon se.
Olyan mintha fiú lenne 😅😅 hogy tegyem ezt szóvá,hogy ne bántsam meg?
Nektek bejön a kontyolt haj?
Szerintem idővel megfogod szokni.
Ha neki pedig így tetszik akkor hagyd vagy esetleg próbálj utalgatni rá hogy neked máshogy tetszik.:)
Dicsérd sokat, amikor nincs kontyban, és mondd h szted ez nagyon jól áll neki, "talán jobban is tetszik, mint a konty".
Ha közben cukin a szemébe nézel és mosolyogva a füle mögé simogatod a haját, vagy énnemtom, akkor nagy baj nem lehet, ha nem extrán durván sértődékeny:)
Halood kepzeld magad egy kany helydbe 40 fokba hosszu hajjal lehet azert hordja igy mostansag. De en erosen ajanlom hogy ne azt mondd hogy ne hordd igy a hajat mert nemtetszik, mert ahogy mar irtak ez megmarad benne es ha esetleg felkotne inkabb meghal hogy neked tetszen vagy mittomen szoval azt mosdd neki hogy imadom amikor kivan bontva a hajad ezt erdemes akkor mondani amikor kivan bontva nem akkor amikor konyba van mert az celzas inkabb es nem az hogy tenyleg imadod. Ha srac lennek egyszeruen kivennem a hajabol a gumit azt mondanam hogy nagyon sexy amikor ki van engedve es jol megolelgetned meg megcsokolnad persze ezt akkor ha nem vagy szegyenlos tipus vagy vagy mittomen
15L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!