Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak nekem nem tetszik,ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem nem tetszik,ha a barátnőm kontyba hordja a haját?

Figyelt kérdés

Barátnőm újabban mindig kontyba hordja a haját :/ de sajnos nekem ez nem tetszik más lányokon se.

Olyan mintha fiú lenne 😅😅 hogy tegyem ezt szóvá,hogy ne bántsam meg?

Nektek bejön a kontyolt haj?

2020. jún. 9. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Engem nem érdekel milyen a haja és nálunk ez a baj. Csak említsd meg neki, lehet örülni fog, hogy figyelsz a hajára
2020. jún. 9. 16:35
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem idővel megfogod szokni.

Ha neki pedig így tetszik akkor hagyd vagy esetleg próbálj utalgatni rá hogy neked máshogy tetszik.:)

2020. jún. 9. 16:35
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Dicsérd sokat, amikor nincs kontyban, és mondd h szted ez nagyon jól áll neki, "talán jobban is tetszik, mint a konty".

Ha közben cukin a szemébe nézel és mosolyogva a füle mögé simogatod a haját, vagy énnemtom, akkor nagy baj nem lehet, ha nem extrán durván sértődékeny:)

2020. jún. 9. 16:48
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Én a helyében tökre leszarnám, hogy neked tetszik-e vagy sem. Meleg van, és így nem lóg a nyakába meg sehova sem a haja.
2020. jún. 9. 16:58
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
#3 voltam. Azt kifelejtettem, hogy ettől még ő természetesen úgy hordja a haját, ahogy jól esik neki, ezt meg neked kell elfogadni.
2020. jún. 9. 18:28
 6/9 abediuw válasza:
89%
bocs de sztem ne te döntsd el hogy hordja a barátnőd a hajat
2020. jún. 9. 19:57
 7/9 anonim ***** válasza:
93%
szerintem simán megemlitheted, én nem akadnek ki rajta, de azt tudd, hogy ezután mindig eszébe fog jutni, hogy neked úgy nem tetszett és zavarni fogja. rohadt meleg lesz, nem fogja mindig leengedni, de tedd, ahogy gondolod
2020. jún. 9. 23:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön
2020. jún. 11. 16:05
 9/9 anonim válasza:

Halood kepzeld magad egy kany helydbe 40 fokba hosszu hajjal lehet azert hordja igy mostansag. De en erosen ajanlom hogy ne azt mondd hogy ne hordd igy a hajat mert nemtetszik, mert ahogy mar irtak ez megmarad benne es ha esetleg felkotne inkabb meghal hogy neked tetszen vagy mittomen szoval azt mosdd neki hogy imadom amikor kivan bontva a hajad ezt erdemes akkor mondani amikor kivan bontva nem akkor amikor konyba van mert az celzas inkabb es nem az hogy tenyleg imadod. Ha srac lennek egyszeruen kivennem a hajabol a gumit azt mondanam hogy nagyon sexy amikor ki van engedve es jol megolelgetned meg megcsokolnad persze ezt akkor ha nem vagy szegyenlos tipus vagy vagy mittomen

15L

2020. jún. 16. 01:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!