Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért nem köszönt fel sosem?
Lehet számára ezek nem olyan fontosak, esetleg szimplán csak udvariatlan.
De mi ezt nem tudhatjuk pontosan, jelezd felé, hogy nem esik jól neked, hogy megfeledkezik rólad.
Lehet tényleg csak olyan típus aki ezeket nem ünnepli ezért nem is tartja számon. Én is ilyen típus vagyok engem hidegen hagy ha születésnapom vagy éppen valentinnap van én mindenkinek mondom hogy én ezeket nem üneplem. Barátnőimet azért mindig felköszöntőm legalább a szülinapján vagy ha eszembe jut a felsoroltak egyike de pl. névnapokat egyáltalán nem tartom számon és azt se tudom nekem mikor van :)
Szerintem ha téged ez zavar mindenképpen beszéld meg vele hogy ez neked fontos, én mindenképpen megértő lennék.
Köszönöm a válaszokat.
Nem tudom nekem kicsit kellemetlen lenne ez miatt szólni.
Ő ünnepli, számon tarja, csak egyszerűen nekem sohasem mondja.
Már volt olyan hogy mondtam neki hogy képzeld ma van a szülinapom, és tudomást sem vett róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!