Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kéne tennem ha a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem ha a barátom nem segít másnak meg igen??

Figyelt kérdés

A barátom folyamatosan segít az unoka tesójának barátnőjének.Ugye most voltak az érettségik.. és segített neki matekba, azzal nincs is gond.. A problémám az hogy folyamatosan ha én kértem segítséget matekba vagy bármi másba azt mondta hogy nézzem meg a fügvénytáblába..a karatén miatt nem volt alkalmunk sokat találkozi és amikor át jött gondoltam meglepem és főzök valamit.amíg én főztem a csajnak segített matekozni..:) A mai napon meglettek az eredmények és már kora reggel azzal indított, hogy hányast kapott a csaj és hogy megérte ennyit segiteni. azt még hozzá tette hogy ( én jövőre érettségizek) engem már nem korrepetál jövőre..... És akkor ilyenen ne húzzam fel magam. Sokszor gondoltam hogy ezt csak én képzelem be de ahogy meséltem másoknak igazat adtak nekem de nem tudom mit kéne tennem.Próbáltam már vele beszélni de ahogy szóba kerül, terel.

LÉgyszi adjatok tanácsot.

Előre is köszi.

17/L

2020. máj. 29. 19:16
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
A barátod? Biztos hozzád passzol?
2020. máj. 29. 19:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom az esetedet! Annyiban én is átérzem a helyzetedet, hogy a voltbarátommal én is mindig "másodrangúnak" éreztem magam, de nem egy személyt helyezett elémbe, hanem telefonozást, tanulást stb...

Ha igaz amit mondassz, egyértelműen a másik lány érdekli őt jobban, amit lehet ő sem vesz észre (ha tudatában lenne, lehet nem is mondana annyit neked róla). Idő kérdése és a kapcsolatotok is ellaposodik...

De mégis, mi volt a körítése, vagy oka annak, hogy "jövőre téged nem fog korrepetálni"? Mert ha csak egy célzás volt, hogy lehet akkor már nem lesztek együtt, az oké, benne van a pakliban, de mi másért mondaná ezt.

2020. máj. 29. 20:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem idő kérdése a vég... elég gáz, hogy kiteszed szívedet-lelkedet, ő meg sz*rik bele. Tudod, hány fiú örülne, ha a barátnője főzne neki? Persze nem azért örülne mert éhes :D, hanem azért mert érzi, hogy a barátnője törődik vele, gondoskodik róla, ha arról van szó, és hidd el, nagyon ritka manapság az olyan lány, aki 17 évesen beáll főzni a barátjának, csakhogy meglepje. Ha még ezt sem tudja értékelni, akkor nem érdemel meg téged!!

Beszélj vele erről. Ha terel, akkor tereld vissza, ne hagyd kibújni ez alól! Ha végképp nem tudsz vele dűlőre jutni, akkor hanyagold őt. Majd rájön, hogy mit veszített.

2020. máj. 29. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A barátod nem is biztos, hogy csak a te barátod. Vagy ha még az is, valószínűleg a csaj felé kacsintgat.
2020. máj. 29. 21:47
 5/10 Quatermain ***** válasza:
100%

Van egy rossz hírem..

Hogy mit tegyél? Engedd el.

2020. máj. 29. 22:16
 6/10 anonim ***** válasza:
25%
Már pattintott, csak még nem mondta el. Dobtak. Ennyi.
2020. máj. 29. 22:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Az a szomorú, hogy a csaj az uokatesójának a barátnője.
2020. máj. 30. 11:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Valszeg ez tartja vissza a pasidat is attól, hogy beismerje magának a dolgot... Ha egy mindenkitől független lányról lenne szó, lehet már együtt se lennének.

De ne hidd azt, hogy ennek ki kell tenned magad. Kiadhatod a pasid útját.

2020. máj. 30. 12:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Sokszor eszembe jutott már a dolog. De olyan nehéz elkepzelni hogy milyen lenne nélküle. És még szeretem. 😔
2020. máj. 30. 15:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Ja és pont tegnap volt a hónap fordulónk. KB egész reggel a csaj rol beszélt.. Barátom is most vizsgázott és neki is tegnap lettek meg az eredményei. És elment inni a barátaival. Amivel még nincs is gond de tok lesz@rt..
2020. máj. 30. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!