Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy erzem a baratom mar nem szeret, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ugy erzem a baratom mar nem szeret. Ha rakerdezek vagy felhozom azt mondja igen es nagyon fontos vagyok neki, de nem igazan tudom elhinni. A tetteibol teljesen mas jon le. Mit kwllene tegyek? 18/L2020. máj. 14. 00:36
2/9 A kérdező kommentje:
Ha te szereted a masikat, nem csak iylen egyszeru, hogy szakitani:))
2020. máj. 14. 00:58
3/9 anonim válasza:
Szóval ő nem törődik veled, meg nem érzed, hogy szeretne, de azért csak együtt vagy vele.
4/9 anonim válasza:
Nagyon hasonlo helyzetben vagyok, sokszor en is azt erzem hogy mar nem szeret. :/ de aztan vegig gondolom a dolgokat, es rajovok hogy ez nem így van. Minden dolog valtozik az idovel, Semmi sem lesz mar olyan mint az elejen, mivel akkor mindketten nyilvan a legjobb oldalatokat mutatjatok hogy a masiknak megtettszen, de aztan elojon az igazi ened, es ott dol el hogy el tudod-e ot igy is fogadni a hibaival, vagy nem. Ha rosszul banik veled, nem torodik akkor tenyleg hagyd. Ez mar nem hiba, hanem dontes. Nehez lesz, mert gondolom nagyon szereted, de inkabb tedd meg ezt a lepest, mint hogy tovabb fajuljon a dolog, mert az megjobban fajni fog.
5/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nalunk az elejen sem volt jobb a helyzet..:/
2020. máj. 15. 14:25
6/9 anonim válasza:
Akkor miert jottel ossze vele ha mar az elejen is azt erezted hogy nem kapod meg azt a szeretet, torodest tole amit elvarsz? Azt hitted idovel majd valtozik a dolog? ::/
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, azt hittem majd idovel jobban fog szeretni es tobb idot akar majd velem tolteni
2020. máj. 17. 23:07
8/9 anonim válasza:
Hát, akkor szerintem a továbblépés. Itt jobb megoldas nincs. Vagy a saját boldogságodat nézed És választod, vagy pedig azt hogy mennyire szereted, ő ezt nem mutatja viszont, és boldogtalan leszel. Nincs mese :/
9/9 anonim válasza:
Beszélj vele erről, hogy nem úgy viselkedik, mint amit mond. Ha változtat, akkor szeret, ha nem akkor is lehet, hogy szeret, de számodra ez így nem jó, ott kell hagyni az ilyen srácokat és jobbat kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!