Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta hogy okádékul nézek ki, egyáltalán szeret engem ha ilyet mond?
Szerintem ez alapján egyértelmű, hogy nem szerelmes beléd.
Egy normális szerelmes srác nem mond ilyet a barátnőjének.
Most komolyan , hogy lehet valaki ilyennel együtt?
Nem értem már ezt a világot.
Nem egy ilyen kérdést láttam már.
Ha rosszabb állapotban vagy, akkor se szokás ilyen alpárian beszélni. Lehet mondani hogy letörtnek tűnsz, vagy nem vagy a topon, meglehet azt is kérdezni hogy valami gond van? De amit a barátod tolt, az nagyon alja szöveg.
Mondtad hogy alapból sokat veszekszetek, konkrétan már elkerülöd a vitát, nehogy megint legyen egy. Érdemes olyan kapcsolatban maradni ahol így állnak hozzád és már te sem mersz kiállni magadért, nehogy megint egymásnak essetek (=nem adhatod önmagad)?
Bárhogy néztél ki, ilyet nem mond egy fiú aki szeret téged! Ha szeret akkor el is fogad! Ne hagyd, hogy uralkodjon feletted senki, meg kell gondolni, hogy kinek adsz a véleményére! Ha továbbra is előfordul, hogy ilyen veled akkor szakíts vele amíg nem késő!vagy hanem akarsz, akkor ülj le vele beszélgetni, beszéljétek meg hogy miért monda( vagy mond ilyeneket, beszél veled így), számodra ez nem elfogadható stb. esetleg azt is felvetheted, hogy szakítasz vele ha ez így megy tovább hátha akkor kicsit elgondolkozik, komolyabban veszi. Ne hagyd magad, nem szabad azt higgye hogy ő ezt megteheti veled! Ha ez sem sikerül akkor sajnos az a kapcsolat már egyáltalán nem jó, nem érdemes mérgező kapcsolatban szenvedni.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!