Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne barátom?
Figyelt kérdés
Na azt tisztázzuk nem 11 vagyok hanem 18. Egyszerűen nem talál rám a szerencse. Sokak szerint szép vagyok kedves vicces és sportos izmos alkatom van stb de valahogy még sosem volt barátom. Mostmár eléggé egyedül érzem magam lehet h hülyén hangzik de ez van. A legtöbb barátnőmnek már van vagy volt pasija. Néha elkap ez a feeling hogy én örökre így maradok. Ne gondoljátok h én meg se próbáltam mert több sráccal is írogattam de mint kiderült az egyiknek barátnője volt a másik meg csak le akart fektetni na mind1. Valami ötlet ismerkedésre, vagy jótanács h mit ronthattam el?2020. ápr. 16. 17:44
1/19 Lazy Lover válasza:
Vagy rossz helyen keresgélsz vagy elviselhetetlen vagy
2/19 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__randizas..
Gyorsan túl tetted magad a srácon. :)
3/19 A kérdező kommentje:
Na igen b*zmeg neki van csaja
2020. ápr. 16. 18:02
4/19 anonim válasza:
Kezdem érteni, hogy miért nem kellesz senkinek.
5/19 A kérdező kommentje:
Miért is? talán túl válogatós vagyok esetleg bele kellett volna mennem?
2020. ápr. 16. 18:10
6/19 anonim válasza:
uh, sajnálom :/
nekem mindig a társasági élet hiányára fogják az egyedüllétet. nem járok el bulizni meg sehová. te ilyen téren hogy állsz? csak mert ebből a szövegből nem nagyon derült ki számomra, csak az, hogy írni szoktál fiúkkal. de ha te is hasonlóan vagy ezzel, akkor ez is sok mindent megmagyarázhat. vagy tényleg az is lehet, hogy van valami olyan tulajdonságod, ami taszítja a legtöbb fiút, csak nem is gondolnád
7/19 anonim válasza:
#4 miért is? mert már nem érdekli őt a pasi, akinek barátnője van? :D ezt magyarázd már el, kérlek
8/19 A kérdező kommentje:
Nem sajnos én nem járhatók el sehová mert a szüleim túlságosan féltenek. Hogyha kicsi katonás vagyok az baj lehet? De annyira talán nem hogy ez taszító legyen.
2020. ápr. 16. 18:15
9/19 anonim válasza:
akkor valószínű, hogy nálad is ez a gond, nem a személyiséged vagy a külső. persze nem azt jelenti, hogy sosem találsz senkit, de így tényleg sokkal nehezebb, ha belegondolsz. a barátnőid hol ismerkednek fiúkkal?
10/19 A kérdező kommentje:
És esetleg ilyen helyzetre tudtok valamit hogy máshogy hogy lehetne ismerkedni?
2020. ápr. 16. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!