Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy lehetne barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne barátom?

Figyelt kérdés
Na azt tisztázzuk nem 11 vagyok hanem 18. Egyszerűen nem talál rám a szerencse. Sokak szerint szép vagyok kedves vicces és sportos izmos alkatom van stb de valahogy még sosem volt barátom. Mostmár eléggé egyedül érzem magam lehet h hülyén hangzik de ez van. A legtöbb barátnőmnek már van vagy volt pasija. Néha elkap ez a feeling hogy én örökre így maradok. Ne gondoljátok h én meg se próbáltam mert több sráccal is írogattam de mint kiderült az egyiknek barátnője volt a másik meg csak le akart fektetni na mind1. Valami ötlet ismerkedésre, vagy jótanács h mit ronthattam el?
2020. ápr. 16. 17:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
25%
Próbáld meg a tindert, ha lesznek matcheid akkor beszélgetsz velük, lesz tapasztalatod kommunikáció terén. Illetve azért is javaslom a tindert mert sok fiú társam a valóságban beszari leszólítani egy lányt. Egy próbát megér.
2020. ápr. 16. 18:40
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. ápr. 16. 18:41
 13/19 anonim ***** válasza:
28%

Ebben a helyzetben ami most áll fent nem is tudnál ismerkedni.

Egyébként ismerek hasonló lányt, tök szép, az alakja is tök jó. Arcra is perfekt és még nem volt barátja.

Mondjuk ő mondta is hogy nehezen ismerkedik és neki sem jön össze. Sőt ő még közösségben is szokott lenni, mivel sportol több mindent is. Lány vagyok, de rá még én is azt mondom hogy álom lány.

De szerintem mindenkinek előbb utóbb össze jön.

2020. ápr. 16. 19:09
 14/19 anonim ***** válasza:
77%
Ha szuleid feltenek, akkor a baratodtol is feltenenek es egy pokolla valna az eleted. Velem is pont ez tortent.
2020. ápr. 16. 20:41
 15/19 anonim ***** válasza:
59%

"Miért is? talán túl válogatós vagyok esetleg bele kellett volna mennem?"

Nem. Hanem a stílusod és a hozzáállásod miatt. Lehet, hogy 18 vagy, de egy értelmesebb 11 éves is jobb a felfogása. Sokat elmond rólad, hogy nulla hozzászólásig bírtad trágárkodás nélkül.

Az, hogy egyik pillanatban még egyik pasiért vagy oda, pár órával rá meg már másra vágysz, felszínességre vall. Ez pedig nem jön be.

2020. ápr. 17. 00:46
 16/19 Helló helló :D válasza:
33%

Honnan tudod hogy milyen gyorsan tette túl magát?

Meg ha hülyeséget írsz ne csodálkozz hogy olyan a válasz amilyen

2020. ápr. 17. 21:04
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha gondolod írj rám 😉

Max nem lesz semmi 😂

19/F

2020. ápr. 18. 13:37
 18/19 anonim ***** válasza:
De ilyenkor honnan tudjatok,h ugyanaz a kerdezo? Csak en nem ertem?😂
2020. ápr. 22. 10:58
 19/19 anonim ***** válasza:
#18 nemrég még ki volt írva a neve, mint ahogy neked is
2020. ápr. 22. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!