Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Gáz ha még nem volt barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha még nem volt barátom?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok és még nem volt pasim.

a "barátaimtól" sokszor megkapom azt hogy "16 éves vagy és még nem volt barátod, nekünk már 13-14 évesen volt, te nagyon le vagy maradva"

Az az igazság, hogy én félek.

Vagyis a kapcsolattól, félek mert nem tudok csókolózni és félek hogy elrontok valamit.

És még nem állok készen arra sem hogy lefeküdjek valakivel.

Nem vagyok az a visszahúzódó típus, mert járok bulikba meg minden, de nem tudok bepasizni, mert nem érzem hogy készen állok rá.

Volt már néhány személy, aki bepróbálkozott nálam, de nem álltam készen.

Nem olyan rég 5-6 hónapja megismerkedtem egy fiúval, aki nagyon kedves, rendes, törődő volt velem és most életembe először éreztem hogy szerelmes vagyok és nem csak tetszik a srác, hanem tényleg szerelmes vagyok belé.

Egy nap rám írt, el sem tudom mondani mennyire boldog voltam, beszélgettünk, aztán megint hetekig nem írt, én sem írtam neki, mert nem akartam zavarni...

Később újra rám írt, éjjeleket beszélgettünk végig.

Teljesen belezúgtam és újra megszakadt a kapcsolat, nem írtunk többé egymásnak (azóta sem beszéltem vele többet)

Haverja elmondta nekem, hogy a srác kavar egy másik csajjal, ekkor rájöttem , hogy mért nem beszéltünk azóta.

Még mindig szeretem a srácot, de azt mondják hogy ő csak kihasználja a lányokat, de én nem tudom elhinni hogy ő ilyen lenne, hogy csak kihasználja a csajokat, olyan rendesnek tűnt, de ha igaz amit mondtak róla, nagyot csalódtam.

Az a baj, hogy nem tudom túltenni magam rajta. Nekem csak ő kell, beleszerettem és nem tudom elengedni. Sokat sírtam már miatta, persze ő nem tudja hogy ennyire szeretem őt, elmondani sem merem neki, mivel hogy kavar egy csajjal, nem akarok közéjük állni...

Tudjátok, ő tipikus az a fiú, akit minden csaj imád, mert jól néz ki... csak hogy én nem csak a külsejébe szerettem bele.

Na mindegy.

Térjünk vissza a lényegre..

Szóval gáz ha még nem volt pasim 16 évesen?

2020. ápr. 12. 21:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Nem egyátalán gáz
2020. ápr. 12. 21:43
 2/13 anonim ***** válasza:
98%
Egyátalán nem gáz akart lenni :D
2020. ápr. 12. 21:44
 3/13 anonim ***** válasza:
17%

Nem.

Írtam és ha minden úgy alakul, segítek.

2020. ápr. 12. 21:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
21 évesen nem volt még barátnőm. Kezdődő kapcsolat, csók igen, de rendes kapcsolatom nem. Mégsem érzem gáznak sem a helyzetet, sem magam. Nem kergetem, ha jön az igazi, akkor legalább valószínűleg biztosan felismerem majd. 21/F
2020. ápr. 12. 22:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Pacsi, még csók se volt, semmi, pedig nem sokára 20 leszek xD

19/F

2020. ápr. 12. 22:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Uccsó vagyok, egyébként nem gáz, annál jobb lesz az első párkapcsolatod
2020. ápr. 12. 22:50
 7/13 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!😊

Úgy látom, nem csak én vagyok ilyen helyzetben, s hogy őszinte legyek ez megnyugtat valamennyire :)

2020. ápr. 12. 23:56
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

20 voltam az első csókomnál, és majnem 21, mire lett valakim, igaz nem sokáig tartott:D Sokszor én is kétségbeesek, hogy mi lesz ha egyedül szomorodok megy de azzal nyugtatom magamat, hogy semmivel sem vannak előrébb azok az emberek, akiket már 1000x átvertek, de ugyanúgy egyedül vannak. Persze annak is megvan az előnye, hiszen van tapasztalatuk. Te viszont amíg nincs senkid, használhatod az idődet önfejlesztésre, és ezáltal is érdekesebb ember leszel a megfelelő ember számára:D

22/L

2020. ápr. 13. 00:23
 9/13 anonim válasza:
81%
Szerintem nem az.
2020. ápr. 13. 02:34
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se volt még bnőm XD

18/f

2020. ápr. 13. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!