Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nincs szerencsém kapcsol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs szerencsém kapcsolat terén?

Figyelt kérdés

Eddig 3 kapcsolatom volt és mind a 3 csúnyán ért véget. Nem a nagyképű bunkó srácok voltak, hanem inkább visszahúzódóak. A kapcsolat alatt próbáltam beléjük táplálni valami önbizalmat, de egy idő után már átfordultak a ló túloldalára.

Pl. Az egyik a kapcsolatunk elején teljesen nyugis, visszahúzódó volt, aztán fél évre rá meg a legnagyobb dumás lett a baráti körében. Ezzel nem is lett volna baj, de velem úgy beszélt utána mint a kutyával meg szemrebbenés nélkül alazott a barátai előtt...

Miert van az hogy ha próbálom valakinek az önbizalmát felépíteni, az mégis engem "rugdos" meg?

Hogy lehet hogy 3 kapcsolatban is ez volt a probléma? Mit tehetnék hogy ez legközelebb ne forduljon elő?

Illetve hol lehet ismerkedni jelenleg?

16/L

2020. ápr. 28. 21:09
 1/4 anonim válasza:
100%
Szia. Szerintem nem arról van szó, hogy nincs szerencséd a párkapcsolatok terén. Saját tapasztalataim alapján mondom ezt, hiszen én 18 vagyok és volt eddig három kapcsolatom. Az első kettő a tiédekhez hasolnóan csúnyán ért véget, de most, már egy éve és két hónapja kapcsolatban vagyok. És boldog vagyok! Az élet nem választ ki téged, vagy mást, hogy te csak rosszat kapsz, xy meg csak jót. Rossz után jön a jó, hegy után a völgy. Ezt jegyezd meg! És légy türelmes! Mindennek eljön az ideje. 16 vagy, még bőven van időd megtalálni az igazit!
2020. ápr. 28. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
Hey girl, nem te vagy a hibás... Nekik túlzottan kevés az önbizalmuk, fognak egy szép lányt aki mellett biztonságban érzik magukat, aki úgymond tud nekik segíteni a problémájukon, aztán undorító modon már azt veszed észre hogy ő az isten téged meg csak valami jöttmentnek gondol vagy az életében... Pedig igazából az a helyzet hogy neki van kitörve a bokája, te meg a mankója vagy, a legnagyobb segítsége, de ugye azt ő nem mondhatja ki, mert na... Vannak ilyenek... Talán próbáld meg hogy nem mindig te akarj a támaszuk lenni, hanem inkább kölcsönösen sehítsétek egymást, ha nem megy akkor fuss amíg lehet, mert kihasznál... Ja amúgy a korral rajön az ember hogy a kapcsolatokat nem lehet erőltetni, minél görcsösebben próbálkozol annál több hülye megy át a szűrőn, szóval szerintem most a karantént használd ki... mondjuk nem tudom hogy mióta vagy single... Sok sikert:D 23/L
2020. ápr. 28. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:
43%
16 èves vagy. Eg szerelmère xd nem kell mèg pasi hiszen nem èrtèl meg . 21 èves fiùkènt mondom ezt. 2 kapcsolatom volt eddig de tini kor ennyi.
2020. ápr. 28. 21:29
 4/4 anonim ***** válasza:
56%
2-essel egyetértek. Nekem is volt egy olyan pasim, aki előadta, hogy ő mennyire fél a lányoktól, mert elutasítást kapott, nem volt még senkije stb (ez mondjuk tényleg sanszos, tapasztalatlan volt). Na hát összejöttünk, rá egy hónapra kidobott, mint azt a bizonyos macskát. Azóta úgy kezel, mint egy senkit, előtte bezzeg ott hízelgett, hogy én mennyire szép és jó vagyok, el se hiszi, hogy őt választottam bla bla bla.
2020. ápr. 28. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!