Minden nő/lány felszines/felületes? Vagy csak nekem nincs szerencsém és rosszul valasztok?
Ha velem ez lenne, és mindenkivel ezt tapasztalnám, lenne annyi logikám, hogy nem a másik nemet hibáztatom, hanem magamba nézek.
Érdekes, hogy előbb gondolsz arra, "az én sorsom", mint "az én hibám". Messzebb nem is taszíthatnád a felelősséget.
Arról hogy felszinesek a nők én miért tehetek?
Egyébként az összes nő ilyen aki körülöttem van, anyám, nagy néném, unokahugom, és egyébként ezt látom másoknál is ismerősök csajai stb.
Szerintem nem velem van a probléma, ugygondolom a "nők" elfelejtették mitjelent NŐnek lenni.. De lehet hogy rosszul gondolom, javítsatok ki ha tévednék!
Az egyiknap osszefutottam volt baràtnőmmel és beszélgettün, megétdeztem hogy szerinte miért felszinesek a nők és ő. Nem tudta megmondani..
Szerintem ha egy nő TÉNYLEG szerelmes valakibe , akkor azt az illetőt úgy szereti ahogy van. Még ha vannak külső vagy belső hibái is (mert mindenkinek van).
Szerintem egy kicsit általánosítasz. Majd jön az aki tényleg szeret:)
De nem gondolod, hogy a te hibád? MINDEN nő hibás, csak te nem?
Nézd, ha kipróbálok 20 fakanalat, és egyikkel sem tudok főzni, akkor valószínűleg nem tudok főzni, nem a fakanál hibája.
Miben voltak felszínesek?
Nemhinném hogy az én hibám az hogy felszínesek a nők.. Hogy miben voltak felszinesek, mindenben!
Gondolom a válaszadók többsege is csaj, azért nemjött még válasz a kérdésemre ..
Ez a kérdés mennyivel elegánsabb!
"
Nincs szerencsém a lányokkal! Mit csinálhatok rosszul? 16/F"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!