Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ez a mai helyzet?
Na most azért írom ki ezt a kérdést, mert kíváncsi vagyok a véleményekre.Felnőttek, akár fiatalabbak véleményére is. Én valahogy ezt a nők szeméből való társ/kapcsolat keresést nem értem, próbáltam utánanézni a témának, hogy mi alapján válogatnak a nők a férfiak között. Ha belső tulajdonságról is van szó, akkor ugye a legtöbben szokásosat mondják, hogy "Legyen humora, legyen magas, sármos, magabiztos, legyen tekintélye, nézzenek fel rá a legtöbben". Nekem valahogy ez azt súgja, hogy a nők csak olyannal jönnek össze szívesen, akik illenek hozzájuk, mert csak azzal mutatnak jól az utcán? Vagy hogy mondjam ezt, hogy "nekem van a legjobb pasim, mert mindenki felnéz rá" és tehát amit minden másik nő akar, az csak is az övé, és emiatt ez most jó neki? (hogy olyanja van, amire minden más nő vágyik, de nekik nincs) Szóval nézhetek ki akárhogyan, de ha van tekintélyem, és én vagyok a falkavezér, akkor akármelyik csajt megkaphatom ? :D Ne szedjetek szét kérlek :D
22/F
Én az alábbiakat figyeltem meg, hátha segít vmit:
-van a szerelem, amit egy korábbi válaszoló tök jól leírt, ez minden embert megtalálhat
-van egyfajta tudatos választás, amikor a csaj kiszemel. Ilyenkor sokan a tipikus családfő alakját keresik, aki
•határozott kiállású, van tekintélye olyan szempontból, hogy nem verik át/használják ki/tapossák el mások --> "védelmezni" tudja a nőjét
•dolgos vagy gazdag --> anyagi biztonságot nyújt
•megbízható, felelősségteljes, családcentrikus, hűséges, nem egy komplett tuskó, stb. --> érzelmi biztonságot nyújt
•a humor és a szexi külső is "plusszpont"
A falkavezérség nem plusszpont. Ne nézd sekélyesnek a nőket.-no offense- (Bár a golddiggerekkel nem árt vigyázni...:))
Btw, mit keres a kérdésed a tini párkapcsolatok kategóriájában?
Nyilván mindenki büszke akar lenni a barátjára és szívesen megmutatni a világnak, hogy ő az övé. Olyannal nem jönnék össze aki miatt szegyenkeznék. Akár külső vagy belső okból. Mindenkinek más jön be, valakinek az én esetem tökéletes van akinek totál az ellentétje. A belső tulajdonság baromi fontosak, egy átlagos külsőt is feldobnak, fordítva ez nem igaz. De a külső se elhanyagolhatatlan egyáltalán. Nem feltétlen az, hogy mennyire helyes, legyen jó kiállású, adjon magára és ne nyafogjon, hogy jajj nem néz ki jól, hanem, akkor tegyen is érte. A férfiakban az egyik legjobb tulajdonság, ha magabiztos, de udvarias. Ez a kombó minden nőnek bejön, mert érzi, hogy nem egy kisfiúval van együtt, hanem egy igazi férfivel.
A férfi nem egy kiegészítő, amivel villogunk, hanem egy társ, akire büszkék akarunk lenni és megmutatni a világnak. Hiába vagy jófej, ha a külső nem jön be a lanynak, ez nem azt jelenti, hogy senkinek se kellesz, hanem szimplán őt nem vonzod. De azért ne álszenteskedjunk, az erősebb nemnél is bőven működik ez
Kedves utolsó válaszoló!
1. Mi alapján döntöd el, hogy melyik az erősebb nem? :D
2. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ha meg akarjátok mutatni a világnak, hogy kivel vagytok együtt, akkor az nem azt jelenti,hogy meg akarjátok mutatni mindenkinek, hogy nektek mitek van, ami más nőnek nincs? Erősen kétlem, hogy szerelemből tennétek ezt.
Nem én írtam az utolsó választ, de...
Szerelemből is meg lehet mutatni kivel vagy együtt. Mármint amikor szerelmes vagy automatikusan büszke is vagy a másikra nem? És ha büszke vagy rá, akkor vannak akik szívesen mutatják, hogy igen vele vagyok együtt.
A nőknek/lányoknak általában szüksége van arra hogy valaki megmondja nekik hogy mit csináljanak és ezt egy gyenge félénk srác/férfi nem fogja megtenni. (Vajon miért?) Szóval igen azért jönnek be ezek a férfiak mert utat tudnak mutatni de melléjük is kell az erős nő aki képes a férfit valamilyen szinten irányítani hogy ne vegye át a férfi teljesen az irányítást mert annak csak rossz vége lehet.
Na szóval erős nő szerintem erős férfit igényel a félénkebb(gyengébb) pedig félénkebbet. Ha egy erős nő lenne egy gyenge férfi akkor a nő nem tudná nőnek érezni magát.
Ha pedig egy gyenge nő lenne egy erős férfival annak önbizalomhiány lenne a vége meg mindenféle önértékelési gondokhoz vezetne az egész.
Az utolsónak teljes mértékben egyet tudok érteni, én is így érzem,hogy a nemi szerepeknek ilyen szempontból van jelentősége.
Visszatérve, nekem eddig három komoly kapcsolatom volt (több éves és több honaposak),az első párom mellettem kondizott és lett nagyon jó pasi(nekem nagyon tetszett már akkor,mikor osszejottunk,pedig akkor teljesen átlagos volt),a második fiú egy nagyon vonzó srác volt,de a belső értékei miatt(illetve azok hiánya miatt) nagyon hamar lapát lett belőle,a mostani párom pedig egyáltalán nem nagy kondis,sportol rendszeresen,de az intelligenciája és kedvességét volt az,ami megfogott benne. Onnantól kezdve pedig öt találtam a legvonzóbb férfinak a világon.
21N
Ezt a falkavezer dolgot pedig egyáltalán nem értem és soha nem is értettem, meg hogy “alfa”...ilyenek nincsenek,az emberek kategorizálják be így magukat és egymást,ezt nagyon el kene már felejteni. Normális nőnek normális férfi kell,akinek meg “alfa” csávó,azután nem kell siránkozni,mert az annyit is ér,mit kell ezen túl bonyolítani?
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!