Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, mi izgat fel benneteke...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi izgat fel benneteket a jóval idősebb pasikban? Megjelenés, anyagi helyzet?

Figyelt kérdés

2020. márc. 2. 17:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%
Hogy az anyáddal laksz :D
2020. márc. 2. 18:01
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Az olyan idösebb pasi akinek nem kell ilyeneket kérdeznie hanem tudja a dolgát
2020. márc. 2. 18:03
 3/16 anonim ***** válasza:
87%

Hogy FÉRFI. Nem fiú, nem srác, nem diák.

Önálló, határozott, nincsenek önértékelési gondjai, és van lakása, ahol nem kell a családját kerülgetni.

2020. márc. 2. 18:19
 4/16 anonim válasza:
88%

A 3-as válaszolóval egyet kell, hogy értsek.

A mai tini fiúkban egyáltalán nincs meg az, ami az idősebb korosztályban.

Az önállóság, dominancia és hasonlók.. (bár valaki ezt máshogy látja)

Az anyagi helyzet ez egy mellékes dolog, valakinek igen is számít, de én talán az utolsó közé sorolnám szempont ügyileg.

A megjelenés is elég fontos számomra és az elegancia nálam kifejezetten vonzó.

És a legfontosabb, hogy férfiak!

Nem fiúk, férfiak!

2020. márc. 2. 18:45
 5/16 anonim ***** válasza:
28%
Semmi. Undorodom tőlük.
2020. márc. 2. 20:08
 6/16 anonim ***** válasza:
68%

Anyagi helyzet nem érdekes, nem akarok megvetetni senkivel semmit, tanulok, aztán majd lesz elég pénzem. Mondjuk azért egy átlag színvonalon éljen. Az érettségük, megjelenésük, személyiségük, határozottságuk is vonz. Mondjuk az idősebb korosztályban sincs meg az, amire vágyom, csak ritkán :D elég elfuserált egyének vannak, de a korombelieknél nem nagyon érdemes próbálkoznom, mert nehezebben is jövök ki velük, na meg még kisebb arányban vannak igazán jó srácok.

Az se jó egyébként ha öreges személyiségű valaki, pedig 20-30 felé is jópáran elérik ezt. Legyen huncut, lehessen vele hülyeségeket csinálni, de fel is lehessen rá nézni. Szeressen törődni velem.

2020. márc. 2. 22:38
 7/16 anonim ***** válasza:
85%

Az én barátom ugyan nem olyan idős, 25 éves, én 18 éves lány vagyok, de korombelivel biztos hogy nem lennék még egyszer, megtaláltam benne mindent, amit eddig kerestem.

Nagyon imponál hogy férfi, nem kisfiú, határozott, intelligens, tudja hogy kell bánni egy ellenkező neművel.

2020. márc. 3. 00:52
 8/16 Laylah ***** válasza:
77%
Legnagyobb korkülönbség nekem 7 év volt (én 17, a srác 24, mint az utolsó válaszolónál, pacsi), a saját korosztályom tiniként nagyon nem jött be, gyerekesek, éretlenek voltak külsőleg és belsőleg is. Az idősebbek láttak már csajt közelről, nem szaroztak olyanokon, hogy meg merjenek-e szólítani, kezdeményezzenek-e, elhívjanak-e, megcsókoljanak-e. Alakult minden a maga útján, nem voltak erőltetett jelenetek, bénázások. Sokáig a 24 évesekkel hozott össze a sors valamiért, a következő pasim is 24 volt, aztán egy egy évvel idősebb, aztán megint egy 24. :) Két olyan volt, hogy magamnál fiatalabb sráccal jöttem össze, ők a korosztályukhoz voltak túl érettek. A mostani kapcsolatomban jutottam el oda, hogy nagyjából korosztályombelivel vagyok, bő egy évvel idősebb nálam.
2020. márc. 3. 10:23
 9/16 anonim ***** válasza:
41%
Hamarosan elpatkolhat és enyém az örökség! :-)
2020. márc. 5. 13:45
 10/16 anonim válasza:
81%

A lányok a biztonságot keresik. Egy fiú még nem igazán tud ilyet adni. Lánytól függ milyen bizonság mennyire fontos neki:

anyagi,

fizikai(nagy muszklik),

intelektuális(legyen okosabb, hogy a bajban tudja kiutat)

2020. márc. 5. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!