Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi izgat fel benneteket a jóval idősebb pasikban? Megjelenés, anyagi helyzet?
Hogy FÉRFI. Nem fiú, nem srác, nem diák.
Önálló, határozott, nincsenek önértékelési gondjai, és van lakása, ahol nem kell a családját kerülgetni.
A 3-as válaszolóval egyet kell, hogy értsek.
A mai tini fiúkban egyáltalán nincs meg az, ami az idősebb korosztályban.
Az önállóság, dominancia és hasonlók.. (bár valaki ezt máshogy látja)
Az anyagi helyzet ez egy mellékes dolog, valakinek igen is számít, de én talán az utolsó közé sorolnám szempont ügyileg.
A megjelenés is elég fontos számomra és az elegancia nálam kifejezetten vonzó.
És a legfontosabb, hogy férfiak!
Nem fiúk, férfiak!
Anyagi helyzet nem érdekes, nem akarok megvetetni senkivel semmit, tanulok, aztán majd lesz elég pénzem. Mondjuk azért egy átlag színvonalon éljen. Az érettségük, megjelenésük, személyiségük, határozottságuk is vonz. Mondjuk az idősebb korosztályban sincs meg az, amire vágyom, csak ritkán :D elég elfuserált egyének vannak, de a korombelieknél nem nagyon érdemes próbálkoznom, mert nehezebben is jövök ki velük, na meg még kisebb arányban vannak igazán jó srácok.
Az se jó egyébként ha öreges személyiségű valaki, pedig 20-30 felé is jópáran elérik ezt. Legyen huncut, lehessen vele hülyeségeket csinálni, de fel is lehessen rá nézni. Szeressen törődni velem.
Az én barátom ugyan nem olyan idős, 25 éves, én 18 éves lány vagyok, de korombelivel biztos hogy nem lennék még egyszer, megtaláltam benne mindent, amit eddig kerestem.
Nagyon imponál hogy férfi, nem kisfiú, határozott, intelligens, tudja hogy kell bánni egy ellenkező neművel.
A lányok a biztonságot keresik. Egy fiú még nem igazán tud ilyet adni. Lánytól függ milyen bizonság mennyire fontos neki:
anyagi,
fizikai(nagy muszklik),
intelektuális(legyen okosabb, hogy a bajban tudja kiutat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!