Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi izgat fel benneteket a jóval idősebb pasikban? Megjelenés, anyagi helyzet?
Figyelt kérdés
2020. márc. 2. 17:54
11/16 anonim válasza:
A párom 7 évvel idősebb nálam.
Ami a legfontosabb, hogy férfi és nem fiú.
Határozott, tudja mit akar az élettől, vannak céljai és aktívan tesz is értük, van véleménye a dolgokról, művelt és nem retten meg attól ha önállóan kell elintéznie valamit. Ergo nem mamapótléknak kellek neki, hanem társnak.
12/16 anonim válasza:
Engem a személyiség az ami megfog. 18 éves vagyok, és a korombeliek közül egynek sem ragad meg a személyisége. Kedvelem őket, meg minden. Barátaim vannak korombeliek, de csak barátok. Nem is tudnám velük magam másképp elképzelni. Nem tudom miért amúgy, mert nekem sincs annyira felnőttes kisugrázásom vagy ilyesmi, de tény hogy csak 20 év felett jönnek be emberkék, a mostani kiszemeltem 27 éves. És korkülönbség ide vagy oda, bármikor összejönnék vele. egy 30 év felettivel már kevésbé, de velük is jobban szimpatizálok. Meg hát igen, hogy férfiak. A mai fiúk olyan életképtelenek hogy hihetetlen. Tisztelet a kivételnek, de azok meg annyira nagyra vannak maguktól hogy az is taszító. :D
13/16 SziaJociVagyok:)) válasza:
De sok álszent kis k4rva van... Elvártok mindent és ti tökéletesek vagytok!:DD pontozatok le nyugodtan de nagyon iritál ez az álszentség.. Közben meg itt 10ből 7 csaj szétcsalná a idősebb pasikat is...
Nem, nem vagyok kisfiú:))
14/16 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyen megkeseredett vagy és a csalódásodat ki kell vetítened random ismeretlenekre az interneten. Remélem megtalálod a boldogságodat és a hozzád való partnert :)
15/16 SziaJociVagyok:)) válasza:
Nem vagyok se csalódott se elkeseredett :D
Csak elmondtam hogy sok az álszent liba :))
Boldog párkapcsolatban vagyok
Szóval...
De ahogy látom leis pontoztak a kis csajok! :D most nagyon beszopatattok ezzel! :')
16/16 anonim válasza:
17 vagyok, az exemmel egyidősek voltunk, hát... Kisfiú, belemászik a számba az utca közepén, csak a szex érdekli, de komolyan, 3 hónap után nem is volt mástéma, csak hogy mikor fekszek le vele... Fél évig bírtam, utána dobtam, a mostani barátom 22, és minden megvan benne amire vágyom. Jól bánik velem, szeret, addig vár ameddig akarom, mindenféléről tudunk beszélgetni, jól néz ki szerintem, normális a családja, és autója is van (ez jól jön ,mert másik településen lakik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!