Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szoval az a helyzet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoval az a helyzet?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy sokat lehet hallani hogy a lanyoknak a magas csvok jonnek be

De ha megvizsgaljuk ezt a megallapitast akkor arra jutunk hogy tulajdonkeppen ez a tulajdonsaga a fiuknak azert lehet elonyos mert azt sejteti hogy egyszeruen csak nagyobb a fizikai erojuk

Ennek pedig rengeteg elonye van

A kerdesem a kovetkezo

Adott egy csavo aki nem magas viszont izmos es elegge eros...

Akkor a magassag elveszti a jelentoseget vagy nem???

Csakhogy legyen viszonyitasi alap

Zac Efron...kb ilyen magassag es ilyen alkat meg izomtomeg

2018. jún. 5. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem a magas nem feltétlenül jár együtt az izmos testalkattal...

Számomra a magasság csak annyiban fontos, hogy nálam ne legyen kisebb... 169 cm vagyok... ha egy centivel kisebb lenne, az se lenne gond :D de azért legyen velem egy magas vagy magasabb nálam...

ennyi

18L

2018. jún. 5. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
En nem szeretem, ha a srac tiszta izom, az nekem egyszeruen nem jon be.
2018. jún. 5. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Utolso: Azert van akinek jol all, nem ? :D

Nem agyonszteroidoltra gondolok, hanem full naturalra :D

2018. jún. 5. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:

A nők többsége a magasságból a férfiasságra, dominanciára, határozottságra, biztonságra, sikerre, erőre, stb asszociál, néhányuknak státusz szimbólum, néhányukat meg nem érdekli.

Igazad van, hogy egy erős, izmos testalkat (esztétikusan kidolgozott, nem felfújt) ezt ellensúlyozza.

Ez az amit elsőkörben egy pillanat alatt látni lehet: magasság és alkat.

Ehhez masodik körben még hozzájárul a kiállás, testtartás, mozgás, viselkedés, kommunikáció, ami javíthatja vagy ronthatja az összképet.

2018. jún. 6. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!