Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek is ez a mai helyzet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ez a mai helyzet?

Figyelt kérdés

Na most azért írom ki ezt a kérdést, mert kíváncsi vagyok a véleményekre.Felnőttek, akár fiatalabbak véleményére is. Én valahogy ezt a nők szeméből való társ/kapcsolat keresést nem értem, próbáltam utánanézni a témának, hogy mi alapján válogatnak a nők a férfiak között. Ha belső tulajdonságról is van szó, akkor ugye a legtöbben szokásosat mondják, hogy "Legyen humora, legyen magas, sármos, magabiztos, legyen tekintélye, nézzenek fel rá a legtöbben". Nekem valahogy ez azt súgja, hogy a nők csak olyannal jönnek össze szívesen, akik illenek hozzájuk, mert csak azzal mutatnak jól az utcán? Vagy hogy mondjam ezt, hogy "nekem van a legjobb pasim, mert mindenki felnéz rá" és tehát amit minden másik nő akar, az csak is az övé, és emiatt ez most jó neki? (hogy olyanja van, amire minden más nő vágyik, de nekik nincs) Szóval nézhetek ki akárhogyan, de ha van tekintélyem, és én vagyok a falkavezér, akkor akármelyik csajt megkaphatom ? :D Ne szedjetek szét kérlek :D

22/F

2020. ápr. 19. 21:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%

A az emberek nagyrésze - attól függetlenül hogy nő vagy férfi - egyszerű ösztönlény.

Semmi logikai, gondolkodás, csak az érzelmek, érzések, ösztönök.

2020. ápr. 19. 21:48
 2/18 anonim ***** válasza:
34%
Részben igazad van. Én is ilyen fiúkra vágyom amit leírtál,de azért kicsit eltúloztad. Olyan fiúnak is lehet tekintélye, stb. akire nem minden lány vágyik. Én úgy gondolom, hogy fontosak ezek a tulajdonságok (amiket leírtál) egy fiúban, de az nem azt jelenti, hogy minden lány erre vágyik.
2020. ápr. 19. 21:50
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Úgy gondolom, hogy sok lány azért szeretne ilyen barátot, mivel végülis amilyen párt választunk magunknak, egy részünk olyan, ezért szeretne mindenki jó fényben feltűnni a barátjával.
2020. ápr. 19. 22:06
 4/18 A kérdező kommentje:

Kedves #3 válaszoló !

De miért? Egy lány akkor nem vállalná fel a barátját mások előtt, bezzeg ha fordítva történik, akkor általában sértődés a vége. A lányok azt szeretnék, hogy mindenhol csillogjanak, és körülöttük forogjon a világ? :D Tehát egy kapcsolatban nem 2 emberről van szó, hanem van A LÁNY és a fiúja? :D

2020. ápr. 19. 22:23
 5/18 A kérdező kommentje:
Mert ha egy fiú magas, sármos, akkor nem azért legyen az, mert a lánynak kell, hanem, mert azzal illik össze? :D Legalábbis azt gondolja a lány?
2020. ápr. 19. 22:25
 6/18 anonim ***** válasza:
86%

Valahogy nekem jobban bejön ha velem egy magas. (Nem vagyok olyan magas) :D

De egyébként nekem olyanra van szükségem akihez vonzódok, és minden tekintetben a legjobb legtökéletesebb számomra meg a hibáival is..

Én elég változatos vagyok, és eddig soha nem tetszettek egyforma fiúk.. ( Nem volt kapcsolatom, csak egy).

Összegezve, ezt a saját nevemben írtam. Illetve szerintem nem mindenki ugyanolyan. Sőt.

18L, remélem kaptál választ.

2020. ápr. 19. 22:42
 7/18 anonim ***** válasza:
89%

Vannak ilyen lányok nyilván, de nem mindenki ilyen. Az én barátomról alkotott első benyomásom az az volt, hogy oké, magas és tök jó, de nem az esetem. Egyáltalán nem falkavezér típus, nincs is sok barátja, nem szeret feltűnősködni. Aztán szépen lassan megismertem, és egyszerűen levett a lábamról a személyisége, a humora, a kedvessége, a bókjai és még azt is imádom benne, amikor éppen valamit rosszul csinál, mert eszméletlen aranyos amikor bénázik. És beleszerettem, azóta nekem ő a legvonzóbb, legsármosabb férfi a bolygón, pedig elsőre tényleg azt mondtam, hogy nem az esetem.

Szóval a szerelem nem csak a "falkavezéreknek" adatik meg, csak meg kell találni a megfelelő párt hozzá :)

2020. ápr. 19. 22:46
 8/18 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint vannak normális lányok is még :D csak sajnos egyre kevesebb...
2020. ápr. 19. 22:48
 9/18 anonim ***** válasza:
88%
Ezt úgy hívják, hogy fészekrakási ösztön, minden kornak megvan a férfi ideálja, egyben viszont minden korban megegyeztek, sikeresek az élet valamely területén. Ugyanis a lányokba az van belekódolva, hogy a sikeres hím egyednek tud ő életképes utódot szülni, ha tetszik, ha nem, a természet tudat alatt még mindig így dolgozik. Részletkérdés, hogy nem gyereket szül neki, hanem bundát, luxusautót, házat, ékszereket akar tőle.
2020. ápr. 19. 22:57
 10/18 anonim ***** válasza:
77%
újabb komplexusos incel kérdés
2020. ápr. 20. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!