Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állítsam le anyám?
Anyukám teljesen az exem megszállottja. Nem szerelmileg, természetesen, de a kettő exem közül csak őt szerette, a másik fiú nem volt neki annyira szimpatikus.
A sráccal én szakítottam, elmúlt a szerelem, anyukám pedig azóta megszállottan nézi a facebook/instagram oldalait, de nem csak az övét, hanem a családjáét, barátaiét is. Akárhányszor látom a keresési előzményeit, mindig a fiú rokonai, ismerősei vannak ott. Anyukám előszeretettel beszél arról hogy éppen mit csinál, mit posztol az exem, mikor egyáltalán nem érdekel.
A fiú nagyon erőszakos volt, kontrollált is, ezt is tudja édesanyám, mégsem érdekli, hiába mondom neki hogy a másik exem és a mostani barátom is jól bánik/bánt velem, nem érdekli, csak a bizonyos volt barátomat kedveli.
Már nagyon sokszor elmondtam neki hogy fejezze be mert kínos nekem és nem szeretném pl azt sem ha a mostani barátom megtudná ezt, egyszerűen nem hagyja abba...
Na nekem ilyentől nem kell félnem, inkább örülnének ha szakítanánk. De nem fogunk:D
Egyébként ne halld meg. És ne nézd mit keres. Még egyszer utoljára mond el neki hogy anya tudod mit csinált velem (ezt részletesen) és úgy döntöttem ha szoba hozod, én nem fogom meg hallani, és nem is fogok rá válaszolni. Egy idő után csak megunja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!