Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan állítsam le anyám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állítsam le anyám?

Figyelt kérdés

Anyukám teljesen az exem megszállottja. Nem szerelmileg, természetesen, de a kettő exem közül csak őt szerette, a másik fiú nem volt neki annyira szimpatikus.

A sráccal én szakítottam, elmúlt a szerelem, anyukám pedig azóta megszállottan nézi a facebook/instagram oldalait, de nem csak az övét, hanem a családjáét, barátaiét is. Akárhányszor látom a keresési előzményeit, mindig a fiú rokonai, ismerősei vannak ott. Anyukám előszeretettel beszél arról hogy éppen mit csinál, mit posztol az exem, mikor egyáltalán nem érdekel.

A fiú nagyon erőszakos volt, kontrollált is, ezt is tudja édesanyám, mégsem érdekli, hiába mondom neki hogy a másik exem és a mostani barátom is jól bánik/bánt velem, nem érdekli, csak a bizonyos volt barátomat kedveli.

Már nagyon sokszor elmondtam neki hogy fejezze be mert kínos nekem és nem szeretném pl azt sem ha a mostani barátom megtudná ezt, egyszerűen nem hagyja abba...

2020. ápr. 19. 12:21
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Volt egyszer egy fiú nekem is akit anya nagyon szeretett és mikor szakítottam vele akkor folyamatosan kérdezősködött róla, hiába mondtam neki hogy nem szeretnék soha többet róla beszélni és ne is hozza szóba. Mivel én egyetemen tanulok ezért minden nap csak telefonon szoktunk beszélni és ott is folyamatosan őt kérdezte, aztán sok vita volt belőle, olyan is amikor rá csaptam szó szerint a telefont. Nemtudom hogy anyukád tisztában van.e pontosan a szakításotok okával, de az enyém akkor állt le kicsit jobban, amikor elmagyaráztam neki pontosan hogy mi volt a helyzet, és szépen megkértem hogy ne beszéljen nekem róla mert fáj és rosszul esik.
2020. ápr. 19. 12:25
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
ezt most annyira nem értem. miért nézegeti ezeket? azt akarja, hogy újra együtt legyetek, vagy csak úgy hobbiból?
2020. ápr. 19. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
Ez elég beteges.
2020. ápr. 19. 12:42
 4/4 anonim ***** válasza:
87%

Na nekem ilyentől nem kell félnem, inkább örülnének ha szakítanánk. De nem fogunk:D

Egyébként ne halld meg. És ne nézd mit keres. Még egyszer utoljára mond el neki hogy anya tudod mit csinált velem (ezt részletesen) és úgy döntöttem ha szoba hozod, én nem fogom meg hallani, és nem is fogok rá válaszolni. Egy idő után csak megunja.

2020. ápr. 19. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!