Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Párok, akik most nem találkozh...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok, akik most nem találkozhatnak a koronavírus miatt, hogy viselitek?

Figyelt kérdés
Én lassan egy hónapja nem láttam, kezdek beleőrülni. Ti hogy viselitek, hogy tesztek könnyebbé?

2020. ápr. 13. 10:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A mi helyzetünkben az, mert ahhoz, hogy találkozzunk fel kell szállni vonatra, tömegközlekedni kell, stb. Sajnos ez jelenleg nálunk nem olyan egyszerű.
2020. ápr. 13. 13:16
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
igen, így nehéz, mert mi az egymáshoz menetel alatt sem találkozunk senkivel és nem tömegközlekedünk.
2020. ápr. 13. 13:18
 13/16 anonim ***** válasza:
63%
Ezt kell elfogadni, ha szeretitek egymást, a vírus után is megmarad.
2020. ápr. 13. 13:27
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

kicsit túladagolom magam, csak annyira hogy többet aludjak :(

Nehezen

2020. ápr. 13. 18:37
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
Egyre jobban igazából. Mi is kb. egy hónapja találkoztunk utoljára, de nekem az első 1-2 hét nehezebb volt, mint most. Mondjuk mi együtt is laktunk már egy ideje, meg együtt is fogunk ezután is. Mostanra már egészen hozzászoktam ehhez az átmeneti helyzethez. Még mindig rossz, de másoknak is az, ezt most ki kell bírni.
2020. ápr. 14. 19:15
 16/16 anonim ***** válasza:
68%
A távolság a kis tüzeket ki oltja a nagyokat fel lobbantja. Úgyhogy ha nehéz is egy igazi kapcsolat át vészeli.
2020. ápr. 15. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!