Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Főleg azokhoz szólok, akik a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg azokhoz szólok, akik a koronavírus miatt nem nagyon tudnak találkozni a párjukkal. Ti mennyit beszélgettek, mennyire érzitek azt, hogy ez a kijarasi korlátozás be fog tenni a kapcsolatotoknak?

Figyelt kérdés

Nyilván nem olyanok tól kérdezem, akik a szomszéd házban laknak.:)

Köszi a válaszokat.

És kérlek, nem kellenek a boomer visszacsatolások, csak kíváncsi vagyok.

2020. márc. 29. 23:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindennap szoktunk esténként egy hosszabbat telefonálni vagy messengeren kamerával beszélni, meg napközben pár üzenet. Én bízok benne, hogy minden rendben lesz. Szeretjük egymást, nemcsak én szoktam keresni, hanem ő is jelentkezik magától pl. van hogy csak küld egy szivecskét messengeren. Én úgy vagyok vele, hogy ez egy fajta próba, ha kiálljuk, még erősebbek leszünk, ha meg nem és szakítanánk, akkor annyit is ért a dolog. Persze fontos dolog a szex meg az intimitás, de mi nem csak emiatt vagyunk együtt. Jók vagyunk együtt, jókat beszélgetünk, nevetünk, közös a hobbink stb.Szóval van mire építeni a kapcsolatunkat.
2020. márc. 29. 23:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hetente szoktunk találkozni, általában hétvégén ott alszom. De most emiatt két hete lesz hogy nem találkozunk. Nagyon hiányzik, és megmondom őszintén örülnék ha újra láthatnám. Nyilván bennem van egy kis félelem hogy lesz valami gikszer, viszont nem félek hogy befog tenni a kapcsolatunknak. Nagyon szeretem, szerintem ő is engem, nem szívesen beszélek a nevében, szóval szerintem ez inkább max megerősíti a kapcsolatot. És amikor megint találkozunk nagyon boldog leszek. Holnap fogunk elvileg video hivasban beszélni, már alig várom. :)
2020. márc. 29. 23:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindennap beszélünk, reggel „jó reggelt” üzenettel keltjük egymást, órákig szoktunk telefonálni is.

Nagyon hiányzik, 3 hete hogy nem találkoztunk! 😔 Remélem május vége, június és nagyrészt lecseng ez az egész. Borzasztó.

2020. márc. 31. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi is 3 hete találkoztunk, de sajnos hétvégén össze is vesztünk, egyáltalán nem ír nekem már 3. napja. :(

Ki tudja, mikor találkozunk legközelebb...

2020. ápr. 1. 15:04
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Mi a párommal csak hétvégente találkozunk. Nagyon egyszerűen meg oldottam: fogtam magam és elmentem hozzá. Ennyi. Senki nem kérdezte se a buszon se sehol hogy én mégis hova megyek és miért. (hozzá teszem hogy nem mentünk sehova hétvégén, otthon voltunk, a buszon meg egyedül ültem szóval nem sok esély volt bárkitől is elkapnom bármit) :D Ha oda figyel az ember a személyes higiéniára meg stb dolgokra (én pl hétköznap ki sem mozdulok) akkor hétvégén az a fél óra-40perc busz út csekély esély arra, hogy meg fertőzödj. Meg hahó korlátozás van, mem tilalom. Nem kell a négy fal között meg pusztulni :D
2020. ápr. 1. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

#5 jó neked hogy el mehetsz hozzá. Tudod lehet hogy te így látod de nem mindenki teheti ezt. Illetve dehogynem. Elkaphatod hiszen már csak a fémen is hosszabb ideig megmarad és más anyagokon is. Nem tudhatod hogy ki mit fogott meg ott ahol te vagy és amihez hozzá érsz.

#3 #4 ez olyan szomorú. Annyira együtt érzek veletek. Kitartást nekünk, és akik hasonló helyzetben vagyunk. Én is abban reménykedek hogy arra azért lecseng a dolog.

2020. ápr. 1. 18:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is együttérzek veled #6-os! Kitartást! (#4-es voltam)
2020. ápr. 2. 10:57
 8/8 anonim válasza:

Hivatalos információt nem találtam róla, és nincs a kormányrendeletben, de az RTL híradóban azt mondták, hogy a nem egy háztartásban élő párok találkozhatnak. Ne kövezzetek meg, csak hallottam.

Én ennek nagyon megörültem, és felbátorodtam, majd ahogy időnk engedte, át is mentem a páromhoz vonattal, napközben. Természetesen én nagyon figyeltem, mit fogok, pontosabban miket nem fogok meg! A többi ember nem tud másfél méterig számolni :D

Alapból sem találkozunk sűrűn, de jól esett ezt hallani a TV-ből (ismétlem, nem tudom mennyi valóság alapja van).

Senki nem szólt vagy kérdezett rám, de sokkal kevesebben vagyunk az utcán, vonatokon.

2020. ápr. 2. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!