Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg azokhoz szólok, akik a koronavírus miatt nem nagyon tudnak találkozni a párjukkal. Ti mennyit beszélgettek, mennyire érzitek azt, hogy ez a kijarasi korlátozás be fog tenni a kapcsolatotoknak?
Nyilván nem olyanok tól kérdezem, akik a szomszéd házban laknak.:)
Köszi a válaszokat.
És kérlek, nem kellenek a boomer visszacsatolások, csak kíváncsi vagyok.
Mindennap beszélünk, reggel „jó reggelt” üzenettel keltjük egymást, órákig szoktunk telefonálni is.
Nagyon hiányzik, 3 hete hogy nem találkoztunk! 😔 Remélem május vége, június és nagyrészt lecseng ez az egész. Borzasztó.
Mi is 3 hete találkoztunk, de sajnos hétvégén össze is vesztünk, egyáltalán nem ír nekem már 3. napja. :(
Ki tudja, mikor találkozunk legközelebb...
#5 jó neked hogy el mehetsz hozzá. Tudod lehet hogy te így látod de nem mindenki teheti ezt. Illetve dehogynem. Elkaphatod hiszen már csak a fémen is hosszabb ideig megmarad és más anyagokon is. Nem tudhatod hogy ki mit fogott meg ott ahol te vagy és amihez hozzá érsz.
#3 #4 ez olyan szomorú. Annyira együtt érzek veletek. Kitartást nekünk, és akik hasonló helyzetben vagyunk. Én is abban reménykedek hogy arra azért lecseng a dolog.
Hivatalos információt nem találtam róla, és nincs a kormányrendeletben, de az RTL híradóban azt mondták, hogy a nem egy háztartásban élő párok találkozhatnak. Ne kövezzetek meg, csak hallottam.
Én ennek nagyon megörültem, és felbátorodtam, majd ahogy időnk engedte, át is mentem a páromhoz vonattal, napközben. Természetesen én nagyon figyeltem, mit fogok, pontosabban miket nem fogok meg! A többi ember nem tud másfél méterig számolni :D
Alapból sem találkozunk sűrűn, de jól esett ezt hallani a TV-ből (ismétlem, nem tudom mennyi valóság alapja van).
Senki nem szólt vagy kérdezett rám, de sokkal kevesebben vagyunk az utcán, vonatokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!