Akkor most a bicikliutakat nem lehet használni?
Kedves Kérdező!
"A szabályok nem azért vannak, hogy a sorok közt olvassak."
Ezt nagyon jól látod. Tehát mire valók a szabályok? Arra, hogy betartsuk azokat! Akkor minek biciklizel össze-vissza, amikor nem győzik mondani, hogy: MARADJ OTTHON!
Egyébként a levegőben is életképes csak nem a végtelenségig...tehát simán elkaphatod a levegőben is ha mondjuk valaki mögött fel méterrel sétálsz.
Én támogatom azt hogy az emberek most inkább ne menjenek közösségbe. Azzal viszont nem értek egyet hogy ne járjanak ki sportolno. Ne tömörüljenek oké! De a sport a legjobb immunerősítő! Mit gondoltok ha fél évig.senki nem megy ki a házból mi lesz a diákokkal ovisokkal mikor szeptemberben nulla immunrendszerrel meglezdik az ovit/sulit. Lehet sportolni csak nem egymás hegyén hátán. Én futni járok 4 honapja. 3 hete influenzásak voltak a gyerekek. Az egész család elkaota, nagymamák rokonok stb mindenki akivel találkoztunk. Kivéve engem aki napi szinten ápoltam őket. Pedig régen én is mindent elkaptam tőlük. De mióta futok semmit. A sport nagyon fontos.
ja én is erre gondoltam tegnap amikor jöttek szembe a 90 centi széles kerékpárúton :D
ha az úttesten mész akkor meg azért büntet meg.
Nehéz otthon maradni??????
Az ilyen felelőtlen marhák miatt terjed a ragály!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!