Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy fogjátok kibírni, hogy nem találkoztok a koronavírus miatt?
Az nem szerelem meg szeretet, ami nehéz időkben nem tart ki. Nem csak akkor kell szeretni a másikat, amikor minden ok.
Ugyanúgy kibírjuk, mintha taliznánk. Másabb, de nem a világvége.
Az természetes, hogy hiányzik. A közelsége, az ölelése. Kérd meg hogy küldjön neked egy mosolygós képet :) ez engem mindig felvidít.
Írjatok sokat egymásnak, meg ott a telefon, videóhívás stb.
Ne aggódj én is nehezen bírom. Nem tudom mikor találkozhatunk újra de azt tudom, hogy mindennél jobban fogok neki örülni. Mi egy hete nem találkoztunk, de így is rossz. És ki tudja mikor látjuk egymást újra..
Egyébként én játszok a telefonon, sorozatokat nézek, takarítok, néha főzök, kipróbálok étel téren új dolgokat. Tanulok, vagyis ugye a házit csinálom ami néha sok időbe telik, meg ilyenek. Nyilván közbe közbe eszembe jut és borzasztó de olyankor jóra próbálok gondolni. Ma reggel pl arra gondoltam, hogy milyen jó lenne ha ölelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!