Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy fogjátok kibírni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy fogjátok kibírni, hogy nem találkoztok a koronavírus miatt?

Figyelt kérdés
Nem láttam barátomat 2 hete, erre most kijárási korlátozás lett még 2 hétig. Nem tudom hogyan tartsak ki.

2020. márc. 27. 09:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Nekem most lesz majd 7 hónapja hogy nem talalkoztunk:D
2020. ápr. 2. 12:15
 12/16 anonim ***** válasza:
23%

Görög barátnő lesz - marokbatosz

Vagy Emma.. Emmeg holnap.

2020. ápr. 2. 12:20
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
Nehéz úgy kibírni hogy nincs kedve velem beszélni. Azért nem gondoltam volna hogy ilyen lesz. De ha ennyire nem erdeklem, akkor engem sem..
2020. ápr. 2. 12:52
 14/16 anonim válasza:
62%

Szia!

Az en parom kulfoldon el(Ausztraliaban) egy honapja es csak karacsonykor tudok utanamenni.

Mi minden nap skype-olunk, sok sok uzenetet valtunk, kozte hanguzeneteket is(idoeltolodas miatt).

Kuldunk egymasnak dalokat es probaljuk normalisan kibirni egymas nelkul(8 eve vagyunk egyutt).

Nekem sokat segit hogy a pulcsijaval alszom, abba bujok estenkent.

Skypeot hasznaljuk kozben ugyanazt a filmet nezzuk, igy latjuk is egymaat. Egyutt szoktunk fozni es neha bevasarolni is(messenger videochat). Meg jatszunk egyutt online jatekokkal.

Ha pedig nincs dolgod es unatkozol akkor probalj olyan dolgokat csinalni ami lekot. Pl. Konyv, film, szamitogepes vagy telefonos jatek, pinterestrol kreativ dolgok ellesese, stb..

2020. ápr. 10. 22:22
 15/16 anonim ***** válasza:
41%
Fogadjátok el, hogy kb a kapcsolatok 70%-a kuka! Nem lesz nyár, nem lesznek fesztiválok, nem lehet találkozni nagy valószínűséggel augusztusig! Ennyi volt! Vége! Egyedül szép lassan rájön, hogy nem is kellesz neki, fontosabb az életében más dolog, vagy akár más ember, akit megismer a neten!
2020. ápr. 12. 06:27
 16/16 anonim ***** válasza:
79%
#15 te igazán negatív ember vagy. :D
2020. ápr. 12. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!