Az RTL Klub pár nappal ezelőtti híradójában az imént találtam egy részletet, melyben azt mondta Müller Cecília főorvos, hogy a nem egy háztartásban élő párok találkozhatnak séta alkalmából. Ez igaz?
Természetesen csak a páromat szeretném látni egy kis ideig, nem mást, nagyon hiányzunk egymásnak. Akár levegőzés céljából. Pár hónapon belülre terveztük az összeköltözést is, 5 éve vagyunk együtt.
Ha valaki nem látta azt a részt, szívesen elküldöm privát üzenetben, vagy ki is rakhatom kommentbe a linket.
Sajnos mindenhol azt hallani, olvasni, hogy ha a párommal találkozom, az nem számít erős indoknak arra, hogy olyan emberrel találkozzak, aki nem egy háztartásban él velem. Mégha ő a párom is.
Végignéztem az itteni oldalon is, a "Találkozhatok a párommal?" jellegű kérdéseket, néhol bunkón, néhol kedvesen lett megfogalmazva a kérdezőknek az, hogy megbüntetik 5-500 ezer ft-ig, ha kimernek menni a házból és megállítja őket a rendőr a barátjukkal. De a rádióban, tv-ben is ezt hallani.
Ezért raktam fel ezt a kérdést, hogy akkor most kinek van igaza, jogom van találkozni vele, vagy nem akár lakásban, akár utcán, ha a rendőr megkérdezi, miért vagyok egy másik településen (ott szoktak lenni) nyugodtan mondhatom neki, hogy csak ezért, vagy hazaküld.
Még gondolkozom, hogy hogy fogalmazzam meg, hogy ne legyen bántó. Azt írod, láttad/hallottad, hogy a tisztifőorvos azt mondta, találkozhattok. Akkor mi a búzánál lóphaszért kell megszavaztatni gyakorin is?
Azt is mondta egyébként, bár ha láttad, tudod, hogy a párok akkor is tartsák meg a távolságot. Nem tiltja a rendelet, hogy bárkivel is találkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!