Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a párok akik még fiatalok és nem laknak együtt most nem találkozhatnak a korona vírus járvány miatt?
Figyelt kérdés
2020. márc. 28. 11:43
1/7 anonim válasza:
Sétálgathattok másfél méteres távot tartva.
2/7 anonim válasza:
Mi 70 kilométerre vagyunk egymástól, szóval alap hogy nem szállunk most vonatra. Szóval a válasz nem. Viszont így sokkal jobban fogjuk értékelni az együtt töltött időt, szóval akár azt is lehet mondani hogy ez sokkal jobb mint egymás agyára menni összezárva.
3/7 anonim válasza:
Így van. A testi érintkezést (puszi, ölelés, kézfogás stb.) egy időre el kell felejteni, és a személyes találkozásokról is nagyon ajánlott lemondani. Bárki lehet vírushordozó (akár tünetmentesen is), úgyhogy a távolságtartás mindenki közös érdeke. Marad a telefon meg a számítógép.
4/7 A kérdező kommentje:
S másik téma lenne, de hogyan lesz vége?
Ha egyre több fertőzött van, mitől lehet vége?
Ha találnak védőoltást, nem lesz mindenki beoltva egyből. Egy ideig alig megyünk ki. De hordozók lehetünk. És mi lesz ha kimehetünk? Kezdődik elölről?
2020. márc. 29. 11:26
5/7 anonim válasza:
Ez jó kérdés. És is ezen gondolkodtam de erre senki sem tudja a választ. Legyünk pozitívak bízzunk benne hogy minél hamarabb vége lesz.
Mi azt tervezzük, hogy össze költözünk egy hónap múlva, a végéig. Remélem összejön.
6/7 anonim válasza:
Nehéz nekünk. Mi az ország 2 végében lakunk és én ott vagyok egyetemista ahol ő lakik, de ugye most hazajöttem és nem fogunk egy jó darabig találkozni. De mi már edzettek vagyunk ebben mert 9-kes voltam amikor összejöttünk úgyhogy 3,5 évet lehúztunk már távkapcsolatba. Most jött az Egyetem és teljes boldogság volt, fel évig minden nap tudtunk talizni. Most meg ez választ el minket.
7/7 anonim válasza:
Mi ugyanúgy találkozunk. Ha nem km-ekre laktok szerintem ez ne legyen akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!