Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök egy lányért, de az egyik haverom együtt volt vele, és a mai napig szereti és kivan miatta, mit tegyek?
Megőrülök egy lányért, de az egyik haverom együtt volt vele, és a mai napig szereti és kivan miatta... A gond csak az hogy tökre úgy érzem h én is bejövök a csajnak, és együtt szoktunk bulizni egy társaságba ( beleértve a haveromat és a csajt is. Úgy leszarják egymást látszólag, de ha már kicsit isznak akkor egyből kimutatják h vonzódna egymáshoz. )
Viszont nagyon szar, mert tökre úgy érzem h bejövök a csajnak, nekem meg egy álomnő kb, a személyisége és kinézete is tökéletes számomra.
Azon gondolkozok h nem fogok többet bulizni járni velük, mert egyszerűen szét szakít a tudat, hogy ott van számomra egy tökéletes lány, és még be se próbálkozok nála, mert tudom mennyire szar lenne a haveromnak, és számomra mindig is a mások boldogsága volt az első. Amúgy is milyen barát lennék ha ráhajtanék. Az ironikus az az egészbe h a srác folyamatosan szidja a lányt h már nem szereti és kivan belőle ábrándulva, de amint egy buliba vagyunk már egyből közeledik felé. Nem tudom mit tegyek, nagyon tetszik a csaj. Ha megpróbálnám és elutasítana az lenne a legjobb ( titokban ) mert azt feltudnám dolgozni, de így hogy úgy érzem h megkaphatom és nem teszek semmit nagyon szar.
Kérlek segítsetek értelmes tanácsokkal.
Felesleges. Ittasan ha a csaj is nyit az exe felé, akkor ő sincs túl rajta, szóval max. búfelejtőnek lennél jó, ideig-óráig, de legalább a haverodat is elveszítenéd.
Nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!