Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 14 éves lány és egy 19 éves fiú együtt lehet?
Attól függ mire gondolsz.
Még két három évig legyenek barátok, és ha ilyen jól megvannak, akkor úgyis elmélyülhet a kapcsolat, és több is lehet belőle.
Nálam 16 volt az alsó határ mindig. Az alatt még ki sem alakult a testük annyira, hogy egy mentálisan egészséges ember szexuálisan vonzódni tudjon hozzájuk.
Nyilván amikor én is 14 voltam, akkor tetszettek a 14-15 éves lányok, de 19 évesen nem tudnám elképzelni. Hát nincs is még cicije, popsija, valószínűleg még odalent sem alkalmas az aktív nemi életre. Mert hogy a párkapcsolat része a szexualitás, tudom, hogy ez sokaknak fura és le fognak pontozni, de én akihez nem tudok szexuálisan vonzódni, azzal nem fogok járni, mert az nem párkapcsolat, hanem barátság.
#6: Neked kellene utánanézned.
Magyarországon a beleegyezési korhatár 14 év. Onnantól - hacsak nincs más, törvényben meghatározott kizáró tényező - szabadon folytathatnak szexuális együttlétet.
Egyébként meg: egy korosztály. Most az, hogy a jog meghúzta a 18 évet, mint felnőttségi határt, semmi nem változik. Nem ezen a pár éven fog múlni, hogy működik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!