Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bánt meg néha szakítás után?
1,5 evig jártunk, 1 hete szakítottam vele, nem csúnyán, szépen megbeszéltük hogy kihűlt a kapcsolat. Az ő részéről is egyébként.
Mivel osztálytársak vagyunk, azt is letisztáztuk hogy tiszteljük azért egymást.
Benne vagyunk közös messenger csoportokban a suli miatt. Eddig nem is volt gond.
Viszont tegnap csinált az osztály egy másik platformon is egy csopit, ahol mindenki adhat maganak fantázianevet, így nem tudjuk ki ír.
Én maradtam a keresztnevemen.
Itt folyamatosan beszól nekem, bármit írok a csopiba. Onnan tudom hogy ő az, hogy megkérdeztem valakit hogy ki az akinek ez a fantázianeve.
Nagyon rosszul esik, semmi rosszat nem tettem.
Miért így inkognitóban bánt? Ő nem tudja hogy én tudom a kilétét. Akkor mi értelme van ennek az egésznek? Miért csinál ilyet valaki?
Nem azért de ki más lehetne ha nem ő.
Csajnak is van esze azt látom.
A kapcsolatunkról sokat beszéltünk, igazaból ő volt az aki kihátrált belőle, nem tudott már úgy szeretni mint régen, próbaltuk helyrehozni, de nem ment. Nem voltak veszekedések, csak egyszerűen elmúlt.
Csak én mondtam ki a végét.
Ezért is nem értem most mire jó ez.
#3 ki mondta, hogy lehet nem a srác az? Se én, se a kérdező nem vetette fel ezt a lehetőséget.
#4 valóban elég értelmetlen, ha ő kezdeményezte a dolgot. Esetleg próbálj vele beszélni, hátha hajlandó valami magyarázatot adni.
#3/4: akkor a sima osztálycsoportban miért nem piszkálódik? Ahol mindenki a saját nevén kommunikál?
Ezt nem értem.
#5: nagyon köszönöm!
Lehet hogy most hagyom nyugodni a dolgokat, aztán meglátom.
Lehet hogy oda nem írok egy darabig. Ugysem olyan fontos az a csoport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!