Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak az agyam húzza vagy ne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az agyam húzza vagy ne reménykedjek?

Figyelt kérdés
Bejelöltem kiszemeltem pár nappal ezelőtt, akivel elég sokat szemeztünk ha éppen adta a lehetőség a suliban, de nem fogadta még el (lassan 4 napja). Lehet, hogy ezzel próbál "hergelni", hogy úgymond nagyobb lépést tegyek az irányába, vagy ne reménykedjek és csak szimplán nem érdeklem?
2020. márc. 15. 23:59
 1/6 Pukifroccs válasza:
Nem lehet így tudni.. esetleg kort és nemet tudsz írni?.. A helyzet az ,hogy ha a Facebook-on jelölted be, akkor valószínűleg telefonon a Messengert használja, ezért nem is tud a dologról (nagyon nagy valószínűséggel)... Ha tényleg fontos neked, személyesen próbáld vele közölni, esetleg csak annyit, hogy bejelöltelek az xy közösségi oldalon, aztán majd alakul valami...
2020. márc. 16. 00:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem akarok semminek az elrontója lenni, de őszintén... ha érdekelnéd, visszajelölt volna normál esetben.

Persze lehet hogy blablabla, de ha tényleg tetszik, menj oda hozzá élőben.

Amúgy én is nagyon túlizgultam ezeket régen. Hidd el, később már csak mosolyogni fogsz ezen.

2020. márc. 16. 00:34
 3/6 A kérdező kommentje:
én vagyok a fiú, ő lány. 19 évesek vagyunk. Attól függetlenül szerintem hogy messengert használ a telefonon facebookon kapnia kéne az értesítést, hogy jelölést kapott, én is mindig szoktam. Egyébként meg így az iskolabezárásokkal a beszélgetés lehetősége ugrott, igazából emiatt is döntöttem úgy, hogy megpróbálkozok a facebookon..
2020. márc. 16. 00:36
 4/6 anonim válasza:
Ha még suliba jártok gondolom fiatalok vagytok és 99% minden fiatalnak le van töltve a facebook is a telefonjára és nem csak a messenger szóval észre kellett hogy vegye. Szóval ez nagyon sok féle mindent jelenthet.. Talán van barátnője aki nem jó szemmel nézi ha más lányokat vissza igazol facebookon, vagy nem mer teged vissza igazolni mert tudja hogy akkor már alakulni fog valami és félénk típús es azt szeretné hogyha te kezdeményeznél, vagy tényleg nem édekled. De akkor nem szemezne veled... Fhuu hát ennek nagyon sok oka lehet ugyhogy ha tenyleg érdekel a srác akkor szerintem menj oda hozzá ha esetleg látod hogy elmegy a haverjaitol vagy bármi ilyesmi, akkor menj utána vagy keress egy lehetőséget arra hogy tudjatok egyedül beszélgetni (mivel ha a haverjai is ott vannak akkor minden fiú másképp viselkedik). Remélem tudtam segíteni!
2020. márc. 16. 16:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de félreolvastad, én vagyok a fiú :D
2020. márc. 16. 16:21
 6/6 Pukifroccs válasza:
Első vagyok.. nem akarlak "hitegetni", de több opció is lehet... nem 100%, hogy le van töltve neki a facebook.. viszont egy biztos.. ha LEHET személyesen kell megbeszélni ezt, sok sikert :)
2020. márc. 19. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!