Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha a barátnőm folyton húzza az agyam?
úgy értem hogy simán letagadja igy félkomolyan hogy járunk mikor előző nap meg egész nap velem volt smárultunk meg minden,barátnői előtt is játssza a fejét folyton mondogatja nekik hogy nem is vagyunk együtt,aztán másnap meg felhív hogy menjek vele és érthetetlen 2 esben oda van értem de most meg pl azzal megy az agyamra hogy letiltja az üzeneteim facebookon pedig nem ís írtam neki olyat csak ugy random
amugy szerintem élvezi ezt hogy incselkedhet idegesíthet a olyan 1 hónapja csinálja az előtte lévö 2 hónapban is jártunk de akor valahogy rendesebb volt XD szerintem még akor nem ismert annyira most meg rájött hogy én ugy is jobban szeretem mert imádom és ugy is vele maradok bármit csinál szóval én erre tippelek amugy 13 a lány kíváncsi vagyok a véleményetekre röviden ennyi bocsi ha hosszú lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!