Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek apukám mar a heti 1 talalkozas miatt is huzza a szajat?
A baratom 17 eves es en is. 60km-re lakunk egymastol a nyari munka miatt megbeszeltuk hogy hetente 1x talalkozunk meghozza szombaton (vagy vasárnap)
De multheten tortent az az eset hogy apa aztmondta hogy ne menjek mert munka van. Nem engedett el hozza.. Ossze is kaptunk..
Most megint mennek es huzza a szajat hogy devtudom jol hogy munka van.. (Gyumolcsszedes)
En meg mondtam neki hogy 2hete nem lattam.. Jo lenne ha elengedne..
Mit tegyek..?
Mar nagyon hianyzik.. Es felek ha nem tudok elmenni akkor megint osszeveszunk..
Nem allapot hogy mar 1 heten 1x se engedi..
Ertem en hogy munka.. De gyerek vagyok es szerelmes.. Es ketsegbeesett..
Valami otlet?..
17 évesen gyereknek említed magad.
Ez már az egyik gond.
Nem értem az összefüggést aközt,hogy gyereknek vallod magad és aközt,hogy szerelmes vagy. Sőt,nincs is összefüggés.
Leszögezem,oké,hogy munka van,de apád igazságtalan veled.
Közeledsz a felnőtt kor felé,tanulj meg magadért kiállni,mert ha nem,akkor X év múlva is csak egy gyerek leszel.
Ill.hacsak nem az apád is egy nagyra nőtt gyerek,akkor megérti az észérveidet. Nem kiabálva,nyugodtan higgadtan elmondod,hogy megérted,hogy munka van,de neked érzelmi kapcsolatod van és szükséged van arra,hogy ezt ápold.
Ha ezt se érti meg,akkor sajnálom,hogy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!