Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lanyok titeket zavarna?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok titeket zavarna?

Figyelt kérdés
Titeket zavarna ha az elso talalkozon kiderulne hogy a fiu alacsonyabb nalatok(kb 165cm), de elotte a beszelgetesekben nagyon jol elvoltatok vele es nagyon szimpatikus

2017. júl. 2. 17:36
 1/6 mcrgt2 ***** válasza:
Én fiu vagyok de szerintem egy lányt ha jol kijottok akkor nem zavarná, nem az számit a kapcsolatban ha az elejen vagytok akkor sem.
2017. júl. 2. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:

normál esetben ha mondjuk 175 centi lennék nem zavarna.

de sajnos 180 cm vagyok így gondolom már érted hogy zavarna :)

2017. júl. 2. 17:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha csak 5 cm különbség nem nagyon :D
2017. júl. 2. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha max 5 centivel alacsonyabb egy fiú az még belefér, de ha annál több lenne kényelmetlenül érezném magam :/

175cm/L

2017. júl. 2. 19:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Engem zavar, alapból szoktam nagydarabnak érezni magam, tipikusan az a lány vagyok aki sír hogy kövér, akkor is ha épp jó súlyban van. Nem segítene rá egy nálam alacsonyabb srác. :D de hidd el, sok olyan lány van akit nem zavar. Főleg ha nem olyan nagy a különbség

174 cm

18/L

2017. júl. 2. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem is zavarna, nálam ez sajnos kizáró ok, valahogy nem jön be :)
2017. júl. 3. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!