Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel már elég sok ideje elkezdtünk találkozni/randizni. Azóta már eljutottunk a csókig is, és természetesen egy csók nem egyenlő azzal, hogy mi együtt vagyunk. Viszont ha mindig csókkal köszönünk illetve köszönünk el, akkor az már más helyzet szerintem... Igazából fogalmam sincs, hogy együtt vagyunk e vagy nem vagy mi van. :D De megkérdezni se szeretném, mert az elég bénán hat nekem, kicsit úgy elveszi az egész varázsát... De az tuti hogy szeret velem lenni, hiszen akkor nem találkoztunk volna már nem is tudom hányszor, meg ha nem szeretne, akkor nem hívna el ő is. Amúgy egy suliba járunk csak én érettségizni fogok már ő meg 11-es, bár nem mintha ez sokat számítana a kérdés megválaszolásában. Szóval szerintetek most mi van velünk ezek alapján? :D2017. máj. 23. 18:45
1/3 anonim válasza:
Lehet hogy ő is megszeretné kérdezni csak nem meri.
2/3 anonim válasza:
ha minden nap csókolóztok akkor ez mi más lenne? :)
3/3 anonim válasza:
Szerintem beszélj vele. Hogy szerinte merre tartotok/te esetleg komolyan gondolod vele , ő hogyan gondolja?
De amúgy ha mondjuk mentek az utcán kézen fogva , de olyan szerelmes kézfogással , ujj kulcsolással akkor szerintem az már vehető kapcsolatnak , ha hagyja és nem húzza el a kezét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!