Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavar ha egy lánynak striák vannak az oldalán, combján?

Figyelt kérdés
Ugye a hízás-fogyás miatt alakul ki, és én eléggé szégyellem. Tenni próbálok ellene, több-kevesebb sikerrel. 17/L
2020. febr. 23. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Nem látszik a póló alatt, ha így megtetszel valakinek, pont nem fogja érdekelni amikor már eljuttok a vetkőzésig.
2020. febr. 23. 21:32
 2/9 anonim ***** válasza:
3%
Ha 17 évesen striás, mi lesz 40 èvesen? Fújjj😬
2020. febr. 23. 21:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az értelmes embert nem érdekli, hidd el. :) Akinek emiatt nem kellesz, anélkül jobban is jársz.
2020. febr. 23. 22:03
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Az én párom imádja őket a combomon!

Egyébként egyáltalán nem szégyellni való dolog. Ha valaki tényleg szeret akkor nem ezen fog múlni hidd el.

2020. febr. 23. 22:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavar, nemis kell szégyellni:)

Nekem is van egy kicsit a hasamon, de soha nem fordult még meg a fejemben, hogy ezt szégyellnem kellene...

Ha pedig valakinek nem tetszik akkor az elmehet a pébe :D

2020. febr. 23. 22:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van, csak a növéstől. (201 cm lettem) Egyáltalán nem zavarna egy lányon, úgy kezelem mint egy anyajegyet mondjuk, hozzá tartozik, tök oké. Ha lilásak még, akkor se aggódj, idővel kifehérednek.
2020. febr. 24. 06:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
dehogy is, mindenkinél előfordul :D
2020. febr. 24. 13:59
 8/9 anonim ***** válasza:
54%
dehogy zavarna te kis tigris :3 (és ezt tényleg cukibóknak mondom)
2020. febr. 24. 22:54
 9/9 anonim ***** válasza:

En 32 eves nokent, egy gyerekkel a hatam mogott, 😁 rendesen tigrisbe ment at a hasam, a combom, sot a mellem is...De halvanyodtak nagyon sokat idovel!Engem nem zavar, ha a paromat zavarna, akkor menjen a levesbe!

Amugy meg 155 centi vagyok, es 52 kilo..Az alakomat imadom 😁 kit izgatnak a halvany csikok?Fogadd el magadat, es masok is ugy fognak latni, ahogy erzed magad a borodben 😉

2020. febr. 27. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!