Fiúk! Titeket zavar ha egy lány csak térdtől lefele szőrtelenít mert a combján csak szőke pihék vannak? Lányok! Vannak itt olyanok akik így csinálják?
Figyelt kérdés
Előre köszönöm :)
14/l
2014. máj. 8. 19:17
1/19 anonim válasza:
Ha szőke pihéim lennének a combomat nem szedném le, barátnőm és anya is szőkék, ők se szokták...
Viszont nekem erős fekete szőröm van, amit mindenhonnan le kell szedni (még a karomról is), mert nagyon feltűnő, és én nagyon utálom magamon...
19N
2/19 anonim válasza:
Nekem egyik barátnőm így csinálta (tényleg csak nagyon ritkás, szőke pihécskék voltak neki) és az egyik pasija szólt neki, hogy ez így gáz. :D
De mondjuk volt előtte más barátja is, az nem szólt érte.
3/19 anonim válasza:
A szőke pihe teljesen normális egy egészséges női testen. A sötét színű szőrszálak nem egészségesek a combon, viszont rendben vannak a szeméremdombon.
4/19 A kérdező kommentje:
Wow, köszönöm a gyors válaszokat! :) Azért sem akartam leszedetni
i mert anyum azt mondta ,hogy a végén olyan leszek mint egy oroszlán ha leszedem mert eleve sötét szőke vagyok ;) fiúk véleményét is várom :)
2014. máj. 8. 19:27
5/19 anonim válasza:
Régen nekem is csak szőke pihék voltak, nem szedtem le. Most hormonzavar miatt barna szőr van :S:S de csak strandra szoktam leszedni, mivel nincs térd fölé érő nadrágom.
7/19 A kérdező kommentje:
Mentek mindenkinek a zöld ujjacskák ;))
2014. máj. 8. 19:31
8/19 anonim válasza:
Én így csinálom. És ha valakinek nem tetszenek a szőke piheszőreim...
9/19 A kérdező kommentje:
Oké utolsó :D :))
2014. máj. 8. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!