Fiúk, titeket zavar ha a barátnőtök hátsó combján lenne egy 4 cm széles anyajegy?
Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 23:15
1/11 anonim válasza:
Ugyan én lány vagyok, ha nekem lenne, engem nagyon zavarna... Te hogy vagy ezzel?
2/11 A kérdező kommentje:
engem zavar.......de am nem áll ki meg semmi...
2011. máj. 27. 23:27
3/11 anonim válasza:
nővéremnek is van, de ő él vele boldogan, mondjuk neki világos. én is lány voltam
4/11 anonim válasza:
A pasimnak felolvastam a kérdést, ő azt mondja, hogyha nincs szőr a közepén és nem "varangyos" akkor nem.
6/11 A kérdező kommentje:
enyém világos. nincs semmi a közepén, nem undorító. csak kicsit barnább mint a bőrőm... mindenki mondta h hülye vagyok h engem zavar de hát ez van :||
2011. máj. 30. 16:55
7/11 anonim válasza:
OFF:
nekem van a hasamon egy kb 2 cm-es Magyarország alakú májfoltom. bár ez nem válasz a kérdésre, de azért vicces. :D
ON:
hidd el, az igazit nem érdeklik a szépséghibáid. én meg tele vagyok szeplővel. mégis ragadnak rám a pasik. :)
10/11 A kérdező kommentje:
:)
2011. jún. 3. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!