Fiúk! Titeket zavar, ha egy lánynak narancsbőr van a fenekén és/vagy a combján?
Figyelt kérdés
2015. júl. 17. 14:09
2/6 anonim válasza:
Ha szeretek valakit, mindenestül szeretem úgy, ahogy van.
3/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire. Kis mértékben nem zavar.
4/6 anonim válasza:
Persze.
De ha eljutunk odáig hogy már látom a combját (pláne a csupasz fenekét), eddig mindig felülemelkedtem ezen az apróságon.
Amúgy elárulom hogy a hímek 90%-át az arc és a legalább melltartós mell vonzza oda alapesetben, no persze az általános testalkat mellett.
Utána már max. akkor szaladunk el ha olyan helyen szőrös ahol az egyén szerint nem elfogadható. Ez egyénenként változó. Az alábbiak közül egy vagy több lehet (de nem feltétlen) probléma:
- bajusz
- szakáll
- mellkas
- láb
- fürdőruhavonalon túlnövő szeméremszőrzet
- hónalj.
Van aki tolerál ezek közül egyiket-másikat, akár mindet (azért a szakáll már nagyon durva), de ritka pl. hogy azért hagyná ott a csajt mert nem teljesen szőrtelen odalent (sőt, legalább 50%-ot az taszít!).
5/6 anonim válasza:
szerintem ez ne érdekeljen, mert ez tesz minket élővé és nem barbie babákká, amelyik fiút zavarja azt meg hagyd ott és kész. Ha tetszel neki akkor szeresse a lábadon a narancsbőrt is!:D
6/6 anonim válasza:
ha csak annyira, hogy amikor összecsíped a bőrt akkor látszik, akkor nem zavar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!