Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan féltékeny vagyok, fiú létemre. Mit csináljak? 16/F
Szóval együttvagyok barátnőmmel 1 hónapja. Nagyon szeretjük egymást. Hétvégente találkozunk. Minden nap videóhivásozunk egymással, minden szabadidőnkben.
Mindig elküldi hogy nem beszélget egy fiuval sem messengeren, instagramon, és sehol sem. De mikor este mondja hogy megy aludni, akkor a messenger jelzi hogy mikor volt fent utoljára, de az instagram azt jelzi, hogy jelenleg elérhető. Hivogatom, irok neki hogy miért van fent, de nem válaszol. Szerintetek buggos az instagram, vagy mással beszélhet? :/ Mikor mondja hogy menjünk aludni, akkor tényleg látszik rajta, hogy állmos. Túlzásba viszem a féltékenységet, nagyon is. De nagyon szeretem, és nagyon féltem. Szerintetek?
Sajnalom a baratnod. De tenyleg.
Te egy kontrolmanias idegebeteg bohoc lehetsz, aki ma meg csak feltekeny es merges, holnap pofanveri a lanyt mert nem irt vissza 10perc alatt se.
Tudom tudom, te sosem bantanad..
Ez nem normális, amit csinálsz, nagyon beteges
Mi az, hogy hivogatod azért, mert elérhetőnek jelzi ki valamelyik app??
Ezen nem akad még ki baratnőd?
1. Semmi értelme annak, hogy lefotozza, hogy kivel beszél, mert létezik olyan funkció, hogy archívalas, tehát ha nem akarja, hogy lásd kivel beszél, akkor archivalja, aztán úgy küldi el a képet, majd elkezd újra beszelni az illetővel, ennyi....
2. SOSE alapozz insta/messenger idojelzesre, SOHA!!!
Velem volt olyan, hogy taboroztunk és egyik barátnőm a hazikoban hagyta a telefonját, ahol semmi térerő nem volt, de amikor felmentünk kajalni az étterembe, ahol volt wi-fi, elérhetőnek jelezte ki baratnomet, aki ott állt mellettem telefon nélkül.... szóval erről ennyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!