Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Iszonyatosan féltékeny vagyok...

Iszonyatosan féltékeny vagyok mindenkire, aki szép! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem kéne, de nem tudom kontrollálni... :/ Szerintetek ha javítanék a külsőmön (van mit, fogynom kéne, a hajamat befesteni, szebb ruhákat hordani...) akkor megszűnne ez a kínzó érzés?

16/L

2012. dec. 26. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne legyél már buta..:(

ha nem lenne hányingered magadtól akkor nyilván nem lennél irigy(neeeeeem féltékeny, az más) minden szembe jövő lányra

2012. dec. 26. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, azért vagy féltékeny mert te magaddal nem vagy elégedett. Ezzel kell kezdeni valamit. Lefogyni, meg ami még kell hogy szépnek lásd magad. Egyáltalán eddig miért nem kezdtél valamit magaddal? Hiszen tudod te jól mi a gond.
2012. dec. 26. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Kondizz a szep testert (hidd el fiukent mondom ha egy lanynak jo teste van az nagyon nagy plusz)

Oltozkodj stilussal.Ha ez igy elsore nehez, akkor kovesd a trendet, idovel, ahogy raerzel ugyis fogsz majd a sajat izlesedbol hozza tenni, ami ad majd az oltozkodesednek egy rad jellemzo "akcentust".

Ruhaknal pedig menj a minosegre annyira amennyire csak teheted. Nezz utanna mik a jo markak a neked tetszo stilusban es ne ragadj le a zara/bershka fele cuccoknal.

Ha a fiuknak akarsz tetszeni, akkor telleg celravezeto a kondi. Az oltozkodesi stilusod az szubjektiv dolog...Egy szep alak viszont minden ffinek tetszik. -a jo segg mindenhol jo segg :D-

2012. dec. 27. 01:30
 4/4 csokissüti002976 ***** válasza:

Lóf*szt nem számít, hogy ki milyen csaj vagy pasi... Nem ez számít. Hanem az, hogy ki milyen ember!

(mielőtt még kapom az oltásokat, hogy ilyet csak egy "csúnya" ember mond, azzal közlöm, hogy egész jól nézek ki. de pont lesz*rom, mert semmit nem számít. :D )

2012. dec. 27. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!