Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan féltékeny vagyok, fiú létemre. Mit csináljak? 16/F
Szóval együttvagyok barátnőmmel 1 hónapja. Nagyon szeretjük egymást. Hétvégente találkozunk. Minden nap videóhivásozunk egymással, minden szabadidőnkben.
Mindig elküldi hogy nem beszélget egy fiuval sem messengeren, instagramon, és sehol sem. De mikor este mondja hogy megy aludni, akkor a messenger jelzi hogy mikor volt fent utoljára, de az instagram azt jelzi, hogy jelenleg elérhető. Hivogatom, irok neki hogy miért van fent, de nem válaszol. Szerintetek buggos az instagram, vagy mással beszélhet? :/ Mikor mondja hogy menjünk aludni, akkor tényleg látszik rajta, hogy állmos. Túlzásba viszem a féltékenységet, nagyon is. De nagyon szeretem, és nagyon féltem. Szerintetek?
Ha így folytatod rá fog menni a kapcsolatotok, ezt most megtudom mondani.
A fő kérdés itt az, hogy benne nem bízol, vagy inkább magadban? Félsz esetleg attól, hogy más srác lecsaphatja a kezedről, ha elkezdenének beszélgetni?
Szerintem vegyél elő egy kötelet és egy rozoga sámlit! Nem kell, hogy drágam, vagy minőségi legyen, úgy is csak egyszer fogod használni! Pont za ilyen félkegyelmű, idióták miatt mennek tönkre a kapcsolatok, ami csak egy dolog, de ezzel barátnőd lelkét is bántod, ez már már lelki terror...Te nem érdemelsz barátnőt! Kapcsolatalkalmatlan vagy...csak idő kérdése és barátnőd megunja hülye felfogásod, folytonos féltékenykedésed, hisztidet és úgy kidob téged, mint egy kopott rézkilincset, amit meg is érdemelsz!
A facebook és az instagarm aktívat jelez, ezek gépek, rendszerek stb... ezekre nem lehet alapozni, ezt nem eleht készpénzre venni! Biztos volt már, hogy a tv géped stb rossz órát muatott...ugyan iylen ez is pl egy töltéstől is jelezhet aktivat + ha nem frissited az oldalt kak is aktivat jelez...fel kéne ezt fogni és nem készpénznek venni a látottakat meg kéne tanulni bízni a barátnődben, hsizen zat mondtad szeretd! de enm azt bizonyítod. Megölöd ezzel, hogy nem adsz neki teret! És ha más pasival bezsél akkor mi van? Te kis zölfülű félkegyelmű alattomos kis idióta! Akkor mi van? téged szeret, veled tölti az idejét, a bartait ne mard már el mellőle....volt ilyen barátnőm, hamarabb kidobtam, mielőtt elgondolkodtam rajta!
A barátnőd nagyon türelmes lehet, ha ezt egy hónapja tűri. Én az első ilyennél megmondanám, hogy nem viselem el az alaptalan féltékenykedést és igenis a haverjaim nagy része fiú, ha ezt nem fogadod el, akkor szevasz.
Ha ezt így folytatod, azt fogod elérni, hogy a csajszi ezt megunja s kirak, na akkor már tényleg lesz okod aggódni.
Sosem értettem, miért j az vkinek, hogy a párja távollétében azon idegelje magát, hogy éppen kivel csalja meg a másik.
35/N
Nem tudom mit írtak mások, nem szoktam elolvasni csak a kérdező szövegét. Szóval lehet írtak már hasonlót.
Én is hasonlóan voltam. Rettentően féltékeny voltam, meg akartam szabni a barátnőimnek, hogy kivel, mit, hogyan csináljon. Sokszor veszekedtem velük, sokszor kiosztottak, sok kapcsolatom ment rá. Szinte az össze barátnőmnél jelen volt ez a viselkedésem. Mindaddig míg össze nem jöttem a jelenlegi párommal és meg nem világosodtam. Már vagy fél éve voltunk együtt, amikor elment egy osztálytársa bulijába, egész éjjel idegeskedtem, tudtam, hogy sok pasi van ott stb. Hívogattam, nem hívott fel a megbeszélt időpontban és elhordtam mindennek. Szóval képzeld el a szituációt, a csajom kint állt a ház előtt, hogy felhívjon és a barátja kb cédának nevezi és ki van akadva, ő pedig ott zokog és jön le a sminkje. Ekkor jöttem rá, hogy egy szörnyeteg vagyok, undorodtam magamtól. Éreztem, hogy egy utolsó féreg vagyok. Majdnem rá ment a kapcsolatom.
Ezzel azt értem el, hogy minden buliba kellett vele mennem sokáig, mert mondta, hogy egyedül nem akar elmenni, mert nem akarja átélni ezt újra, amit megértek. Aztán a mai napig nem szívesen megy el buliba barátnőivel, mert fél, hogy féltékeny leszek. Szóval ha nem megy rá a kapcsolatotok, a féltékenykedéssel azt fogod elérni, hogy nem mer már semmit sem csinálni, mert félni fog, hogy te hogyan reagálsz. Ezt beláthatod, nem normális dolog.
Én is aggodalmaskodtam sokat ezeken az appokon, de elmondom neked, hogy úgy szär az egész ahogy van. Nem mindig jelzi korrektül, hogy ki-mikor van fent. Szóval ne ebben bízz, hanem benne. Gondolj bele régen a szüleid sem aggodalmaskodtam, amikor elkezdtek járni, mert az egy hete küldött levélben azt írta, hogy elmennek kocsmázni apudék a katonasággal.
Szóval ez beteges.Ez egy betegség. A gyógymódot magadnak kell megtalálnod, ahogy nekem is sikerült, amíg ő bulizik én kockulok. Beszélj a barátnőddel, mondd meg neki, hogy te nagyon szereted, és kérd meg, ha valaha úgy érzi, hogy ki szeretett belőled, vagy ha ne adj Isten valamikor megcsal mondja, majd el! S ebben bízz. Ne kérd tőle, hogy fotózza le ezt meg azt, mert iszonyat szánalmas, s erre te is rá fogsz jönni. Bízz benne, hogy téged szeret, s senki mást. :)
Ezzel csak azt fogod elérni, ha nem hagy el, hogy depressziós lesz és éjjel-nappal a nyakadon fog lógni, s lesz egy idő, amikor már sok lesz, hogy mindig veled van. Akkor szidni fogod a mostani énedet, hogy nem bíztál meg benne és ezért nincsenek barátai. :)
Változz meg, sok sikert a gyógyulásban!
Maradok tisztelettel! K-mester.
A "fiú létemre" szöveget tessék elfelejteni. A féltékenység, és azon belül is a beteges féltékenység nem a nők privilégiuma - nagyon sok férfi szenved ettől. Komoly önbizalomhiány és birtoklás-probléma. Nagyon vigyázz, mert ez tönkreteszi az egész életedet, nem csak a kapcsolataidat!
Lásd még: [link]
Te már egy hónapos kapcsolat után uralkodni akarsz a barátnőd fölött? Minden percét ellenőrizni akarod?
Ez nem vezet jóra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!