Iszonyatosan feltekeny vagyok az unokatesomra. Mit tegyek, hogy ne erdekeljen?
a penész rendívül káros az egészségre! nézz utána és egyelőre anyukád szorgalmazd, hogy oldják meg.
a többit leírták helyettem.
még annyit, ha ár a uncsitesód a "példaképed", az már jelenti, hogy jó úton vagy,máésok meg a lógósak, meg füvesek után mennek...
Ne légy féltékeny.Tudom könnyű mondani, de próbáld magadban legyőzni ezt.
Tanulj keményen hogy te is sokra vidd még.Foglalkozz önfejlesztéssel és olvass sok könyvet ebben a témában.Kitartás és kemény munka, csak ez hozhatja el a sikert.Gondolod az unokatesód szülei nem tanulták, dolgozták halálra magukat hogy ezt felépítsék?
Az unokatesóddal ne foglalkozz.Tudod te sokra viheted még, mert nem könnyű az élet felétek.Csak azok tudnak igazán nagyot alkotni, akik mélyen voltak egyszer.Az unokatesódnak mindene megvan amit szeretne.Nem lenézni akarom, de ő nem tudja meg mi az hogy küzdeni, szegénynek lenni, lelkileg összetörtnek és betegnek, szomorúnak, depressziósnak.valószínűleg soha nem fogja megtudni.Én azt mondom légy büszke hogy ilyen környezetben élsz.Tudom ez óriási baromságnak hangzik, de én személy szerint most már így visszagondolva nagyon örülök annak hogy sokat szenvedtem lelkileg gyerekkoromban és még most is gyötörnek problémák, beszédhiba, kényszerbetegség, mert tudom hogy le fogom győzni ezeket és akkor meg tudom mutatni hogy én hol voltam és hova jutottam a kitartással és a hittel.Egy gazdag, szinte problémamentes élettel rendelkező szülők jobb esetben, ha nem bűnözők, akkor megszenvedtek ezért amijük most van, a gyermek, jelen esetben az unokatesód viszont sosem fogja megtudni milyen érzés ez.Így amikor majd nehézségek elé kerül, fogalma sincs hova nézzen, mit csináljon.
Tehát fogadd meg amit írtam, tapasztalatból írtam és dolgozz azon hogy elérd az álmaidat, a céljaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!