Iszonyatosan feltekeny vagyok az unokatesomra. Mit tegyek, hogy ne erdekeljen?
Figyelt kérdés
Az unokatesom anyukam hugank a lanya. (En is lany vagyok) nagynenem fogprvos, maganrendeloje van, a ferje uzletember. Nagyon jol keresnek. Egy htalmas hazban laknak, meg medencejuk is van, es kutyajuk, ami nekem sose lehet. Mi egy peneszes panelban lakunk hatan, a sok penesztol raadasul olyan szag van, hogy sose szellozik ki, ha egesz nap nyitva hagyjuk az ablakokat akkor se. En a noveremmel vagyok egy szobaban, de a szoba 90%-a az ove, nekem, csak egy agyam van a sarokban. Unokatesom gyonyoru lany. Nagyon szep, kulonleges arca van, hatalmas kek szemei, hosszu, fenyes haja, es nagyon meno ruhai vannak, raadasul jo sok van belole neki. Nekem van 1 nadragom, 6 folsom, es 1 pulcsim, 1 ronda turkalos kabatom, es egy 100 eves teli csizmam. Neki az osszes tanszere, fuzete, tolltartoja, tolla, iskolataskaja, tesicucca szep, markas. Persze ha suliban kerek tole tollat, az egesz tolltartojat odadja, hogy valasszak, de olyan rossz. :( es minden nyaron, akar tobbszor is elutaznak nyaralni. Alig van orszag, ahol nem jartak. Telen meg sielnek. Raadasul az osszes fiu odavan erte, es szinjeles tanulo mindenbol. En meg elsullyedek :(2015. febr. 14. 22:14
11/18 A kérdező kommentje:
Nem ertem utolso miert jo a szenvedes. Nem ertem mi pozitivum van abban ha valakinek olyan szulei vannak, hogy gyerekkoraban depresszios, felnotkorara meg beszedhibas es kenyszerbeteg. Unokatesomat nem kutyakent kezelik otthon, nem nyomorognak egy peneszes, cigifustos, hideg lyukban. Mindennap esznek fott etelt, nem 6an furodnek meg egy kad vizben egymas utan, nem orditanak a szulok. Ha te ezt jonak tartod, kerlek koltozz ide helyettem.
2015. febr. 15. 03:57
12/18 anonim válasza:
Nem tudsz kollegiumba menni? Ezek valoban nem megfelelo korulmenyek egy gyereknek. De ne add fel. Tanulj a konyvtarban, maradj bent suli utan. Esetleg megkerdezhetned az unokatesodat, tudna-e segiteni a tanulasban. Facebookon, olx-en, hirdetesi oldalakon szoktak ingyen elviheto dolgok lenni, biztosan ruhak is. Probald jobba tenni a helyzeted, amennyire lehet. De muszaj tanulnod, ha ki akarsz ebbol torni. Neked nehezebb lesz, de nem lehetetlen. Csak ne add fel.
13/18 anonim válasza:
Nagyon sajnállak a körülményeid miatt. De ne irigy legyél az unokatesódra, hanem ahogy előttem is írták, legyen előtted példának. Egyetlen egy dologgal tudsz kitörni az pedig a tanulás. Láthatod, hogy akár két testvér élete is mennyire különbözhet. (anyukád és a húga). Az tényleg jó lenne, ha el tudnál menni kollégiumba.
14/18 anonim válasza:
Rosszul fogalmaztam.Most persze hogy nem jó, de ha később sokra viszed, hatalmas példaként állhatsz az emberek előtt, hogy milyen szegénységből milyen sokra vitted.Így akartam írni.Elnézést érte.
Szóval dolgozz és tanulj keményen és azon is dolgozz hogy legyőzd magadban a féltékenységet.
15/18 anonim válasza:
Ja és nem a szüleim miatt lettem ilyen.De akármilyen őrültségnek hangzik, én örülök annak hogy nehéz gyerekkorom volt.Akkor nem örültem, most már utólag igen.
16/18 A kérdező kommentje:
Nem latom a logikat, de oke. Koszonom.
2015. febr. 15. 19:16
17/18 anonim válasza:
Ooo, szegeny :/
Tenyleg.. Tanulj sokat, es nem ilyen korulmenyek kozott fogsz elni! Hogy hol is tanulj? Hat ha tenyleg soha sincs csond akkor menj:
Konyvtarba/
Unokatesodhoz/
Baratnohoz/
Valami kozeli rokonhoz.
Biztos szivesen fognak latni, ha elmeseled nekik, hogy nem tudsz tanulni otthon a korulmenyek miatt.
18/18 anonim válasza:
De gondolom a novered ejjel mar nem hallgat zenet. Szoval szerezz egy kislampat, es ha ejjeli bagoly vagy, akkor menni fog este a tanulas. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!