Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megengednétek ezt, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengednétek ezt, vagy kicsik vagyunk?

Figyelt kérdés
Mindjart 2 eve leszunk egyutt a barátommal, en 15 ő 16. Szilveszterkor egyutt aludhattunk, akkor engedtek meg eloszor. De most mar nem akarjak, mindig azt mondjak majd...mert kicsik vagyunk,es hogy meg nem valo. De nem ertem,eygszer itt aludhatott akkor most mar nem mindegy? Vagy mit gondoltok errol? Engednetek? Koszii elore a valaszokat! :)
2020. jan. 18. 22:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
31%

Nem értem, hogy most miért mondják ezt, ha egyszer megengedték már. Én engedném, a jegyeken nem múlik, max annyira, hogy azért tedd meg a suliban is, amit csak meg tudsz, viszont nem cél a kiégés - de gondolom ez így is megy.

A f4sz nappal is áll egyrészt, másrészt nem véletlen vagytok együtt majdnem 2 éve (ami szintén számít azért).

Ha 13-14 évesek lennétek, nem ez lenne a válaszom, de nekem is 15 éves korom körül (nem mintha túl régen lett volna) kezdtek el megengedni ilyen dolgokat. Teljesen felesleges ilyenen konfliktust generálni, ha valami ilyen pitiáner dolgot ennyire tiltasz - ráadásul teljesen logikátlanul, ha egyszer már megengedted és nem lett semmi baj és még kedveled is a gyereket -, benne van a pakliban, hogy lázadás lesz belőle.

Az együtt alvás meg az összefekvés pedig két különböző dolog, ráadásul 2 év után gondolom megvan nálatok a megfontoltság, meg nem feltétlen az a cél, hogy dugjatok.

Nem vagyok prűd, de csak 18 évesen aludjál együtt a paliddal, akkor is lesznek majd szankcióim rá. Nehéz lehet elfogadni, hogy egyszer mindenki felnő és jönnek a kapcsolatok, meg persze, én is aggódnék ilyen-olyan dolgok miatt, de csak megbízok a gyerekemben...

2020. jan. 19. 04:03
 12/16 anonim ***** válasza:
71%

A magyar mentalitás látszik rendesen....

Az "iskolapad" válasz mar unalmas,.mindenkinek van élete is, nem?

Ti sem csak a munkának éltek. Ha valaki 26 éves koráig tanul, a magyarok akkor is csak "iskolapad" választ írnak.

Az én barátnőm török, ott teljesen máshogy gondolkoznak az emberek, értelmesebben...

2020. jan. 19. 08:07
 13/16 A kérdező kommentje:
Kosziii szepen a valaszokat:)) ! Egyet ertek
2020. jan. 19. 11:53
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
Teljesen értelmetlen amit a szülők csinálnak. Én ha engedtem, később is engedném. Hétvégente, szünetekben persze nem úgy, hogy kb nálunk lakik a gyerek párja de havi 1-2 alkalom teljesen belefér nálam
2020. jan. 19. 13:36
 15/16 anonim ***** válasza:
78%
Vsz. a szilveszterre való tekintettel engedték meg, nem szeretnék még, hogy mindennapos legyen. Túl nagy a kísértés, fiatalok vagytok még. Ha amúgy ilyen jól állnak hozzátok, én elfogadnám, és örülnék, hogy ilyen jófejek a szüleim.
2020. jan. 19. 19:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Aludni akartok egymással, vagy lefeküdni??

Nem ártana elmondani a szüleidnek a szándékotokat, mert amennyiben összebújásról van szó és nem szexről, lehet hogy még meg is engednék.

Egyébként pedig 2 év után simán megengedném, furák a szüleitek :D

17/L

2020. jan. 25. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!