Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengednétek ezt, vagy kicsik vagyunk?
Nem értem, hogy most miért mondják ezt, ha egyszer megengedték már. Én engedném, a jegyeken nem múlik, max annyira, hogy azért tedd meg a suliban is, amit csak meg tudsz, viszont nem cél a kiégés - de gondolom ez így is megy.
A f4sz nappal is áll egyrészt, másrészt nem véletlen vagytok együtt majdnem 2 éve (ami szintén számít azért).
Ha 13-14 évesek lennétek, nem ez lenne a válaszom, de nekem is 15 éves korom körül (nem mintha túl régen lett volna) kezdtek el megengedni ilyen dolgokat. Teljesen felesleges ilyenen konfliktust generálni, ha valami ilyen pitiáner dolgot ennyire tiltasz - ráadásul teljesen logikátlanul, ha egyszer már megengedted és nem lett semmi baj és még kedveled is a gyereket -, benne van a pakliban, hogy lázadás lesz belőle.
Az együtt alvás meg az összefekvés pedig két különböző dolog, ráadásul 2 év után gondolom megvan nálatok a megfontoltság, meg nem feltétlen az a cél, hogy dugjatok.
Nem vagyok prűd, de csak 18 évesen aludjál együtt a paliddal, akkor is lesznek majd szankcióim rá. Nehéz lehet elfogadni, hogy egyszer mindenki felnő és jönnek a kapcsolatok, meg persze, én is aggódnék ilyen-olyan dolgok miatt, de csak megbízok a gyerekemben...
A magyar mentalitás látszik rendesen....
Az "iskolapad" válasz mar unalmas,.mindenkinek van élete is, nem?
Ti sem csak a munkának éltek. Ha valaki 26 éves koráig tanul, a magyarok akkor is csak "iskolapad" választ írnak.
Az én barátnőm török, ott teljesen máshogy gondolkoznak az emberek, értelmesebben...
Aludni akartok egymással, vagy lefeküdni??
Nem ártana elmondani a szüleidnek a szándékotokat, mert amennyiben összebújásról van szó és nem szexről, lehet hogy még meg is engednék.
Egyébként pedig 2 év után simán megengedném, furák a szüleitek :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!