Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengednétek ezt, vagy kicsik vagyunk?
Fő a következetesség.. ha egyszer engedték,akkor én sem értem. Nappal is lehet szexelni,világosítsátok fel erről a szülőket.
Egyébként ha friss kapcsolat lenne én se engedném..de 2 éves kapcsolattal igen.
Pont nem érdekelne,ha csillagos hatos tanulók lennétek sem. A 13 éves lányom ne palizzon. És 15 évesen se aludjon együtt egy fiúval. Ha meg amúgy egyszer lehetett,akkor lehessen utána is.
Nem vagyok prűd,de elnézve egy 15-16 évest-hát nagyon gyerek. Az,hogy a teste felnőttes, az semmit nem jelent. Nekem ez a gyerekként már összefekszek valakivel (mindegy,hogy éjjel vagy nappal) nagyon olcsó viselkedés. Tehát én semmiképpen nem engedném az együtt alvást. Nyilván nem állnék a se**etekben 0-24-ben, tehát valószínűleg megtennétek, de legalább ez a reggel felkelek és a pali a gyerekem szobájából jön kifelé dolog nem lenne meg. Majd 17-18 évesen,de akkor is elvárnék egy elég magas fokú diszkréciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!