Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megengednétek ezt, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengednétek ezt, vagy kicsik vagyunk?

Figyelt kérdés
Mindjart 2 eve leszunk egyutt a barátommal, en 15 ő 16. Szilveszterkor egyutt aludhattunk, akkor engedtek meg eloszor. De most mar nem akarjak, mindig azt mondjak majd...mert kicsik vagyunk,es hogy meg nem valo. De nem ertem,eygszer itt aludhatott akkor most mar nem mindegy? Vagy mit gondoltok errol? Engednetek? Koszii elore a valaszokat! :)
2020. jan. 18. 22:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
24%
Nektek az iskola padba a helyetek!!!
2020. jan. 18. 22:59
 2/16 anonim ***** válasza:
63%

Fő a következetesség.. ha egyszer engedték,akkor én sem értem. Nappal is lehet szexelni,világosítsátok fel erről a szülőket.

Egyébként ha friss kapcsolat lenne én se engedném..de 2 éves kapcsolattal igen.

2020. jan. 18. 23:01
 3/16 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak: igen, azt tudjak hogy az nappal is megtortenhet..nem ertem miert tiltjak. Baratom telhesen normalis,es birjak is a szuleim!
2020. jan. 18. 23:09
 4/16 A kérdező kommentje:
1.valaszolo: elorebb jutottunk,koszonom! Amugy meg mind a ketten 4es 5os tanulok vagyunk:)))
2020. jan. 18. 23:10
 5/16 Lazy Lover ***** válasza:
27%
Megengednèm
2020. jan. 18. 23:22
 6/16 anonim ***** válasza:
63%
Két éves a kapcsolat és már szilveszterkor is együtt aludhattatok, akkor miért ne aludhatnátok máskor is együtt? Én megengedném.
2020. jan. 18. 23:25
 7/16 anonim ***** válasza:
18%

Pont nem érdekelne,ha csillagos hatos tanulók lennétek sem. A 13 éves lányom ne palizzon. És 15 évesen se aludjon együtt egy fiúval. Ha meg amúgy egyszer lehetett,akkor lehessen utána is.

Nem vagyok prűd,de elnézve egy 15-16 évest-hát nagyon gyerek. Az,hogy a teste felnőttes, az semmit nem jelent. Nekem ez a gyerekként már összefekszek valakivel (mindegy,hogy éjjel vagy nappal) nagyon olcsó viselkedés. Tehát én semmiképpen nem engedném az együtt alvást. Nyilván nem állnék a se**etekben 0-24-ben, tehát valószínűleg megtennétek, de legalább ez a reggel felkelek és a pali a gyerekem szobájából jön kifelé dolog nem lenne meg. Majd 17-18 évesen,de akkor is elvárnék egy elég magas fokú diszkréciót.

2020. jan. 18. 23:26
 8/16 anonim ***** válasza:
22%
Ahogy az első leírta: Iskola pad.
2020. jan. 18. 23:36
 9/16 A kérdező kommentje:
Koszii a hasznos valaszokat:) 5 valaszolonak: hat mar nem 1900-as eveket irunk, a legtobb 15 eves egyutt alszik a baratjaval/baratnojevel.nem kell ennyire bealltnak lenni,hogy meg akkor sem engedne meg ha 6* tanulok lennenk. De mindenkinek van velemenye.
2020. jan. 18. 23:37
 10/16 A kérdező kommentje:
6os valaszolonak: 2 eve leszunk egyutt, szeretjuk egymast, megbizunk egymasban. Szerintem ebben semmi nem lenne ha megengednek,de sajnos nem nagyon akarjak...
2020. jan. 18. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!