Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengednétek hogy a 16 éves lányotok ott aludjon a 15 éves barátjánál 1 hónap után?
Nem!
Először megismeri a lányom a fiút jobban, aztán bemutatja nekünk.
Ha szimpatikus, barátságos, fel vannak viláhosítva, megbízunk bennük, akkor talán 1 év után.
"Gyerekként", azt mondanám, hogy hiszen ebbe semmi nincsen, a szexet nappal is meg lehet oldani, ami egyébként igaz, és társai. Viszont, ha szülő lennék akkor biztos hogy nagyon félteném, hiszen a saját gyermekem, és még véletlenül sem akarnám hogy baja essen.
Az ott alvást, akkor engedném meg, ha :
- A fiút ismerném én is.
- Ismerném a fiúnak a szüleit
- Ismerném a saját lányomat, akivel bizalmas kapcsolatunk van. (Hiszen sokan még a saját gyereküket sem ismerik)
Viszont egy hónap után nem hiszem, hogy megengedném. Azért szerintem több időnek kell eltelnie.
Nem egy hónap után, de megengedném. Ez elég kevés idő, kicsit ismerkedjenek meg jobban és persze nekem is mutassa be a fiatalembert. Azután az ő kapcsolatuk, és döntésük a többi, hiába a 16 éves, ilyenkor már a szárnyakat kell bontogatni pasizás terén is, ha a lánynak igénye van rá. Legyen szerelmes nyugodtan, nekem sem tiltották soha,
normális keretek között, de ismerek olyat akinek sajnos igen és nagy hiba volt a szülők részéről.
Mert egyébként a gyerekek annyira hallgatnak a szülőre és véleményének ezekbe valószínű xd ezek csak a szülők fejében működnek.
Valóságban ennyi idősen vagy hazudik hogy barátnőjéhez vagy, vagy akármi csak elintézi. 16 évesen már fel van világosítva ne áltassuk magunkat tud mindent.
Nyilván nem a szülő hatásköre meghozni azt a döntést hogy a lánya milyen életkorban kezdje meg az ipart. De 16 évesen, főleg, ha első kapcsolat, akkor nem siettetném ennyire. Azért ez már a kurvinger szint határát súrolja. Mutassa be szépen otthon, menjen át filmezni nyitott ajtóval, közös ebéd stb.
Mondom ezt 19 éves lányként
Igen, nem engeded mi lesz, valami koszos budiba gumi nélkül és lesz unoka is, jobb?
Felesleges tiltani ebbe a korba, mi lesz? Max lázad és még k*rvát is nevelsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!